Har du svært ved at holde varmen?

Varmeregningen på et velisoleret hus ligger omkring 10.000 kr. årligt. Har du svært ved at holde varmen til den pris, skal du overveje at se din bolig efter i sømmene.

Nyd gavn
af vores erfaring

Få en effektiv isolering til en god pris

Når du har brug for en tømrer til at udføre isolering til en god pris er Egerbyg i Hvidovre et af de bedste valg. Vores venlige medarbejdere arbejder seriøst og ansvarsfuldt for dig.

Med mindre du har en ny bolig med ekstra fokus på energioptimering, kan du med garanti altid spare penge, når du vælger at investere i en eller anden form for isolering til dit hus. Som entreprenørfirma udfører vi ofte isolering i mange forskellige typer bolig – så vi kan med sikkerhed give dig kvalificeret rådgivning, hvis du går med tanker om at spare penge og miljøets ressourcer ved at foretage en isolering af huset. Især når dit hus er et ældre eksemplar. Udover kompetent rådgivning kan vi tilbyde dig en fornuftig pris og nogle af de bedste medarbejdere inden for branchen.

Det betaler sig med isolering

Hvis du fik foretaget en termografi kunne du ved selvsyn konstatere, at varmen trænger ud gennem en række punkter i din bolig. Når du tager din håndværker med på råd, hjælper vi dig med at finde frem til, hvor det bedst kan betale sig for dig at starte med at isolere. Vi kender til de klassiske steder såsom loft, vægge og gulve, men du bør også være opmærksom på at få dine rør isoleret. Der skal som regel ikke så meget til før du kan mærke en forbedring både når du opholder dig i boligen, men også når du skal betale din varmeregning – isolering betaler sig altid og med vores gode pris, er der ikke det store at betænke sig på.

Vi arbejder med mange typer isolering

Alt efter hvad du har brug for, benytter vi forskellige typer isolering ift. materiale, men også i høj grad i forhold til strategi. Eksempler på dette er den klare forskel på at lave en radiatorskjuler og en isolering af brystning.

Start med isolering af de øverste dele

Ønsker du at gå din bolig efter for at tjekke, om det er tid til at få en isolering på budgettet, kan du starte med at gå op på loftet og kigge på den eksisterende isolering. Som entreprenørfirma anbefaler vi, at der er mindst 300 mm tyk isolering i denne del af huset, så hvis laget er mindre, anbefaler vi dig at kontakte os, så du kan få vejledning og en god pris på din opgave. Hvis du ikke ønsker at bruge en håndværker til denne opgave, skal du overveje, om du vil arbejde med isolering i ruller eller måtter. Rullerne er måske sværere at arbejde med, men de giver til gengæld færre samlinger og dermed en bedre effekt til den samme pris. Du skal være opmærksom på, om din dampspærre er i god stand inden du begynder at isolere.

En efterisolering tjener sig ind i løbet af et par år og skåner klimaet til glæde for vores efterkommere. Entreprenørfirmaet Egerbyg udfører isolering af lofter, etageadskillelser, tage og vægge. I tråd med vores bæredygtige profil, anvender vi udelukkende isoleringsmateriale, der er fremstillet af naturlige materialer og med høj grad af genanvendelighed. Klik her og læs mere om efterisolering

Egerbyg giver bedste pris og service

Vi er specialister i dine udfordringer omkring isolering og har altid fokus på service. Vi tilstræber at være nemme at komme i kontakt med og vi vender altid hurtig tilbage til dig med en pris eller et tilbud, såfremt opgaven er af et lidt større omfang. Vent aldrig med at få udført opgaver, der handler om isolering, for det betaler sig ikke at trække tiden ud.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.