Job for samarbejdspartnere

Få massere at lave og behold friheden til at passe egne kunder

Hos Egerbyg er vi specialister i total- og hovedentreprise, og vi ønsker derfor de bedste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper. Vi arbejder udelukkende med faste samarbejdspartnere – og de allerbedste af slagsen.

Som fast samarbejdspartner nyder du godt af vores reklamer, så du kan vokse sammen med os. Du har frihed til at drive en selvstændig virksomhed samtidig med, at vi hjælper dig med at få fyldt din egen ordrebog.

Egerbygs målsætning er at hæve kvaliteten af håndværk ved at yde det ekstra, der skal til, for at alle kunder bliver tilfredse. Derfor forventer vi, at du laver håndværk af høj kvalitet og sætter kunden i fokus.

Langvarige relationer, gensidig dialog og åbenhed er essensen af et godt samarbejde. For at opretholde det gode samarbejde, skal du være indstillet på et samarbejdsmøde hver anden uge, hvor vi optimerer vores interne samarbejde, sparrer og koordinerer opgaver.

Hvorvidt du har været selvstændig i mange år, eller om du vil udleve drømmen som selvstændig med Egerbyg som sikkerhedsnet, så hører vi gerne fra dig. Søg gerne her.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag