Vælg en certificeret Junckers gulvlægger

Som certificeret Junckers gulvlægger har vi gennemgået en række undervisningsmoduler hos Junckers Floor Academy.
Når du vælger Egerbyg til at lægge nyt trægulv, får du 20 års garanti – det er 18 år ekstra oveni hatten.

Kontakt os i dag og hør nærmere.

Nyd gavn
af vores erfaring

Ved du, hvordan du nemt udvider garantien på dit nye trægulv fra 2 til 20 år?

Du skal blot lade Egerbyg lægge gulvene. Som certificeret gulvlægger fra Junckers har vi gennemgået en række undervisningsmoduler hos Floor Academy hos Junckers.

Her er vi blevet klædt ekstra godt på til at servicere dig, der skal have nye gulve.

Vil du have ekstra 18 år garanti på dine nye gulve? Så udfyld formularen og lad os tage en gulv-snak.

Hvad er det rigtige gulv for dig? Spørg din håndværker hos Egerbyg

Nye gulve er en omfattende investering, som skal holde i mange år. I hvert fald, når du har valgt træ fra Junckers og din tømrer til at lægge gulvet.

Er du endnu ikke nået så langt i overvejelserne, hjælper vi dig hellere end gerne med at foretage det valg, du bliver mest glad for – og så får du oveni købet udvidet garanti.

Vi kan godt forstå, hvis du er blevet nysgerrig og vi glæder os til at høre fra dig.

Nye gulve? Med Junckers kan det være svært at vælge

Sortimentet fra Junckers hører til et af de største på markedet for massive kvalitets-trægulve. Faktisk er mulighederne så mange, at det kan være svært at vælge. Det skal du imidlertid ikke fortvivle over.

Vi kan nemlig hjælpe dig godt på vej med de afklarende spørgsmål, der klarlægger dine behov. Samtlige gulve er danskproducerede og massive. Du kan derfor slibe dine gulve ned flere gange, når det ikke længere er tilstrækkeligt at vaske dem.
Er du blevet overbevist om næste skridt? Kontakt os og kom videre med dit gulvprojekt – og Egerbyg.

Udvidet garanti – hvorfor det?

På trods af at nye klik systemer har gjort det nemt at lægge nyt gulv, oplever vi alligevel mange ærgerlige gør-det-selv fejl. Fejl, der skyldes manglende erfaring med gulvlægning eller dårlige materialer.

Med din tømrer og Junckers får du heldigvis ingen af disse skuffelser. Certificeret gulvlægger fra Junckers betyder nemlig, at vi er specialister i materialerne og metoderne til at få det meste ud for din investering i gulve fra dette gamle danske firma.

Faktisk er vi så skrappe, at Junckers kvitterer med en udvidelse af garantien på selve gulvplankerne, så du de næste tyve år kan føle dig sikker og nyde dine gulve, der blot bliver smukkere med alderen.