Nye kældervinduer?

I langt de fleste hjem med kælder er det tophængte vindue mest udbredt.
Denne type vinduer er velegnede til kælder, da det ofte er lavtliggende, små vinduer, som du kan pudse udefra.
Tag fat i din tømrer, når du skal bruge vejledning og håndværkerassistance til nye vinduer i kælderen.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Tophængte vinduer i kælderen

I langt de fleste hjem med kælder er det tophængte vindue mest udbredt.

Denne type vinduer er velegnede til kælder, da det ofte er lavtliggende, små vinduer, som du kan pudse udefra.

Vinduerne åbner altid udad, og er i langt de fleste modeller monteret med en udskyderstang forneden, der hjælper dig med at åbne vindue helt.

Kældervinduer udenfor synsvidde er en risiko

Indbrud er desværre stadig et stort problem her i landet og ikke overraskende er kælderen altid et udsat sted, da mange tyve vælger at komme ind denne vej. Dette er særligt aktuelt, hvis dine døre eller vinduer i kælderen er beliggende på bagsiden af huset.

Du kan som husejer måske foranlediges til at tro, at jo mere du skjuler din bolig bag beplantning eller rækværk, desto mere forebygger du indbrud.

Desværre medfører afskærmning omkring huset, at en indbrudstyv har arbejdsro og kan skaffe sig adgang til dine værdier uden naboer eller forbipasserende kan se det.

Vinduerne i din kælder bør sikres

Er du ejer af en bolig med vinduer i kælderen, bør du altid sikre dine kældervinduer med et robust gitter, der gør det svært for en indbrudstyv at komme ind i din bolig ad kældervejen.

En anden mulighed, der sikrer vinduerne i din kælder mod indbrud, er at udskifte det traditionelle glas med plexiglas i en kraftig kvalitet, da dette er et særdeles slagkraftigt materiale.

Som din tømrer er vi parate og hjælper dig frem til, hvordan du kan skabe en mere indbrudssikker underetage i din bolig.

Lad tyven få et kig ind gennem vinduer i kælderen

De fleste tyve tænker, at hvis de ikke kan se, hvad der er indendørs – f.eks i en kælder – så er der sikkert noget spændende, som er værd at stjæle.

Derfor er et andet trick til at forhindre indbrud gennem døre og vinduer i kælderen, at du afmystificerer kælderrummet. Du skal ganske enkelt give tyven mulighed for at kigge ind og se, om der er noget interessant at stjæle.

Følger du dette råd fra din tømrer, skal du naturligvis sørge for, at der ikke står f.eks. computerudstyr, tv eller andre kostbare effekter, der er lette at omsætte og dermed attraktive for tyven.

Se andre vinduestyper ved at klikke her