Skal du have udnyttet kælderen bedre?

Bruger du ikke husets kvadratmetre til fulde? Så er det en god ide at tage kontakt til tømrerfirmaet Egerbyg. Vi har hjulpet mange af vores kunder med at få indrettet deres kælder til en fornuftig pris – til mange forskellige formål.

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvad skal der være i din kælder?

Hvis du har en kælder som du i øjeblikket bruger til tilfældig opbevaring, kan du vælge at indrette den med værelser, så du og familien kan udnytte de mange kvadratmetre i hele dit hus.

Når du har besluttet dig for at udnytte din kælder, er det en god ide at starte med at undersøge,, om der er nogle særlige bestemmelser omkring beboelse i din underetage. Det kan være, der er for lavt til loftet eller at der er andre elementer, der gør, at den er uegnet til at opholde sig i længere tid ad gangen.

Når du er blevet klogere på det område, er det tid til at blive klogere omkring, hvad det vil koste at indrette kælderen, som du ønsker, og hvad du får for den pris.

En kælder er ikke egnet til beboelse

Som en tømrer, der har megen erfaring på området, er det desværre et faktum, at det kan være ganske vanskeligt om ikke umuligt at få tilladelse til at indrette værelser beregnet til længevarende ophold i din kælder.

Det skyldes primært sundhedsmæssige omstændigheder, da mange kældre har problemer med fugt og derfor ikke er sunde at opholde sig i i længere perioder – også selvom du betaler en høj pris for at få istandsat den.

Du kan imidlertid trøste dig med, at din kælder er supervelegnet til fx badeværelse, gæsteværelse, gildesal eller andre aktiviteter, hvor der ikke er tale om længerevarende ophold.

Har du døjet med vand i din kælder?

Er du en af de mange, der har været ramt af vand i din kælder, hjælper din tømrer dig med hurtigt at få den sat i stand igen.

Det er sandsynligvis en forsikringssag, så når uheldet er ude, skal du sørge for, at du for enhver en pris laver så grundig en dokumentation af skaderne i din kælder som muligt.

Det er nemlig herfra, at du sammen med din tømrer skal tage fat på at udbedre skaderne og gøre din kælder anvendelig igen.

Din tømrer hjælper dig gerne på rette vej, da vi har haft mange sager om oversvømmede kældre tilbage i 2011.

Mangler du inspiration til din kælder?

Så er det en god ide at tage kontakt til tømrerfirmaet Egerbyg.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med at få indrettet deres kælder til en fornuftig pris til mange forskellige formål – lige fra vinkælder og viktualierum til træningsrum og gæsteværelse.

Se listen over murerarbejde vi udfører her.