Skal Egerbyg klikke dit nye gulv sammen?

Skal du have et nyt gulv, findes der en række producenter, der leverer gulvbrædder med forskellige kliksystemer.

I praksis betyder det, at brædderne ikke skal limes eller sømmes fast i underlaget, men blot klikkes sammen indbyrdes på et jævnt og fast underlag.

Klik-gulve kan kombineres med gulvvarme og fås i et væld af træsorter, mønstre eller farver.

Kontakt Egerbyg, hvis du vil vide mere om muligheden for klik-gulve i dit hjem.

Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg sørger for et harmonisk klik-gulv

Hvis du har valgt et klik-gulv i træ, har du også valgt et naturligt materiale, hvor brædderne af gode grunde ikke kan være 100% ens.

Der kan forekomme variationer i farve og struktur, ligesom enkelte brædder vil have flere kvaster end andre.

Når Egerbyg lægger gulv hos dig, tager vi højde for disse variationer og sørger for at fordele for eksempel mørkere brædder jævnt over hele gulvarealet. I praksis foregår det således, at vi åbner alle pakkerne med brædder på en gang, så vi kan sortere dem.

Træ er et levende materiale

Mange af de gode egenskaber ved trægulve skyldes dets naturlige ophav, men det kræver også, at man tager højde for, at træet arbejder i forhold til fugtighed og temperatur.

Derfor er det vigtigt, at træet akklimatiseres inden lægning og Egerbyg sørger for, at brædderne matcher temperaturen og fugtigheden i det rum, hvor gulvet skal klikkes sammen.

Forny dine eksisterende gulve med et klik

Trænger du til at forny dine gulve og bringe et frisk pust til boligen, kan Egerbyg hjælpe dig med et nyt klik-gulv. En af fordelene ved denne type gulv er det store udbud af forskellige typer og designs, ligesom det som regel ikke kræver de store forberedelser inden arbejdet med den nye gulvbelægning kan gå i gang.

Klik-gulve kræver et plant underlag, men det kan fint bestå af både beton, træ, linoleum eller laminat – underlagets jævnhed er det vigtigste. Ønsker du gulvvarme, kan dette sagtens kombineres med klik-gulve.

Hvis du vil vide mere om klik-gulve, er du, som altid, velkommen til at kontakte Egerbyg – vi vender hurtigt tilbage med gode råd og vejledning.

Egerbyg er til at få fat på

For Egerbyg har det fra starten været vigtigt, at vi er til at få fat på, hvilket betyder, at du ikke behøver allokere hele din frokostpause for at snakke nyt gulv med os.
Derfor tager vi altid telefonen i åbningstiden, og vi vender hurtigt tilbage, når du vælger at udfylde kontaktformularen.