Skal dit hus renoveres?

Når du skal i gang med at forvandle dit håndværkertilbud til en drømmebolig, bør du overveje, hvordan ændringerne vil forandre husets udseende. Derfor anbefaler vi, at du vælger de materialer, der passer ind i – eller sammen med – den oprindelige arkitektur.

Det er som regel et utæt tag, en nedslidt facade eller ønsket om et mere fornuftigt energiforbrug, der driver ønskerne om renovering. Men du bør også tænke over, om ændringerne forøger husets gensalgsværdi.

Arkitekter kan inspirere dig

Hos Egerbyg er vi specialister i renovering. Det er forandringen fra gammelt til nyt, som giver os arbejdsglæde og motiverer os.

Det er altid en god idé at tage en arkitekt med på råd i idéfasen, da dit hjem højst sandsynligt gemmer på unikke muligheder, som du overser. Blandt vores samarbejdspartnere har vi nogle dygtige arkitekter, som har tænkt ud af boksen og fået det bedste frem i flere af vores renoveringsprojekter.
Hvornår har jeg brug for en rådgiver?

Hvis din renoveringsplan omfatter nedrivning af vægge, bør du altid kontakte en rådgiver eller ingeniør, der kan sikre, at du ikke river bærende eller stabiliserende vægge ned. Bærende vægge er en del af din boligs konstruktion, og de bevirker, at dit hus ikke styrter sammen.

Det starter med budget og bank

Arkitekten er god at have med på sidelinjen, når du skal lægge et budget. Har du ingen erfaring med byggeri, kan du af gode grunde ikke vide, hvad ting koster, hvilket gør det umuligt at budgettere.

Det kan desuden være nyttigt at spørge os om en ca. pris på et stykke arbejde. Har du ønsker, der viser sig at være for dyre, kan arkitekten desuden hjælpe med alternativer, som ligger inden for din økonomiske formåen.

Når dit budget er lagt, går turen til banken.

Byggetilladelse eller ej?

Når du renoverer indvendigt, kan du som regel gøre det uden byggetilladelse.

Ønsker du dog fx nye ovenlysvinduer eller at bygge ny 1. sal, kræver det byggetilladelse fra kommunen. Vær opmærksom på, at der i nogle kommuner er ventetid på at få en byggetilladelse – gerne 6-8 uger. Derfor er det en god idé at ansøge om denne, inden dit entreprisefirma går i gang med arbejdet, så du ikke står med en bolig under renovering og får et afslag.

Vi anbefaler hovedentreprise

Ved større renoveringsprojekter, der involverer flere faggrupper, anbefaler vi, at du lader os lede byggeriet.

Vi kommer gerne forbi og gennemgår vores tilbud på en hovedentreprise med dig, så du kan se fordelene klart.

En byggesag er både omfattende og tidskrævende. Alene koordinering af diverse faggrupper kan være kompliceret, hvis du ikke har den nødvendige erfaring; hvis dine faggrupper koordineres med for lidt mellemrum, vil den enes arbejde ikke nødvendigvis kunne udføres samtidig med den andens faggruppe. Ligeledes kan du risikere, at planlægningen er urealistisk med en koordinering der betyder, at dit byggeri bliver trukket ud og tager længere tid end nødvendigt.

Hos Egerbyg leder og koordinerer vi de forskellige faggrupper og gør det nemt for dig at have håndværkere.

Tidsplan og aflevering

Accepterer du vores tilbud, kigger vi forbi dig igen til en snak om materialer og underskrivelse af kontrakt. Her lægger vi også tidsplanen for selve byggefasen.

Når vi melder byggeriet færdigt mødes vi til en gennemgang af eventuelle fejl og mangler.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på din renovering, reparation eller tilbygning. Hos Egerbyg håndterer vi mange former for reparations og renoveringsopgaver – og vi kan uden tvivl også hjælpe dig med dit projekt.

Google anmeldelser
4.4
Baseret på 26 anmeldelser
Facebook anmeldelser
4.7
Baseret på 14 anmeldelser
js_loader
Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag