Vinduer fra danske KpK

Vinduerne fra Kpk er fremstillet af fingerskarret fyrretræ med et stort kerneindhold.
Det giver robuste vinduesrammer med reduceret risiko for harpiksudtræk, ekstra holdbarhed og udvidet garanti på 10 år.

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvornår er det tid til nye vinduer?

En gang om året bør du tjekke om dine vinduer og døre er i en god stand. Vind og vejr er nemlig hårdt ved disse bygningsdele og en af forudsætningerne for, at dine vinduer og døre fra Kpk er en energibesparende og bæredygtig del af bygningens klimaskærm. Dette indebærer bl.a. at træet er i god stand – det må nemlig hverken være for vådt eller tørt – husk også at kontrollere eventuelle havedøre, når du alligevel er i gang.

Læs mere om vinduer fra Kpk

Sådan forebygger du råd og svamp

En af de nemmeste måder at forebygge råd og svamp på, er ved at opdage træværk, der er for vådt i tide.
Hvis vinduerne fra Kpk er for fugtige, stiger risikoen for, at træet angribes af råd og svamp, som vil nedbryde træværket. Nedbrydningen skyldes, at svampene lever af træet.

De hyppigste årsager til fugtigt træværk er indtrængende regnvand, grundfugt fra jorden, der trænger op fra jorden gennem gulv og sokkel, kondens eller fugt fra bad, køkken og almindelig færden i boligen.

Kpk døre og vinduer af fingerskarret træ

Når du har fået døre og vinduer fra Kpk, får du vinduer, der er fremstillet af fingerskarret træ. Det betyder, at træet gennemgår en proces, hvor knasterne bortskæres, inden det samles igen.
Processen sikrer minimal risiko for harpiksudtræk og gule pletter, ligesom Kpk elementer indeholder minimum 90% kernetræ, som er den del af træet tættest på midten. Det har den fordel, at træets egen olie og harpiks imprægnerer kernetræet og gør det mere modstandsdygtigt overfor svampeangreb.

Tag Egerbyg med, når du overvejer Kpk vinduer og døre

Overvejer du at vælge vinduer, døre eller begge dele fra Kpk, står vi hos Egerbyg klar til at hjælpe dig med at få så nem en proces som muligt.

Vi har en fast køreplan for udskiftning af døre og vinduer – en køreplan som gerne skulle være med til at give dig et overblik over forløbet.

Læs vores køreplan for vinduer og døre