Kviste giver lys og plads i din bolig

En kvist giver mere lys til din bolig samtidig med, at den øgede rumhøjde giver mere luft og flere reelle kvadratmeter på loftetagen.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Vil du udvide din bolig med en kvist?

Hvis du er tilfreds med beliggenheden af din bolig, men mangler plads at boltre dig på, kan du kontakte en hovedntreprenør, som kan hjælpe dig med at planlægge arbejdet med at etablere en kvist.
Når du har fundet din drømmebolig, kan det være problematisk, hvis familien vokser og dermed også er på vej til at vokse ud af jeres yndlingshus. Som entreprenør har vi hjulpet en del familier med at udvide boligen ved at etablere en kvist på huset og dermed få flere kvadratmeter til en rimelig pris.

Hvad er prisen på en kvist til drømmehuset?

I dag er det ikke altid nemt at finde sit drømmehus, og når det er lykkedes, kan en udvidelse af arealet være en montering af en kvist, præcis den forbedring der gør det muligt for dig og din familie at blive boende. Hos tømrerfirmaet Egerbyg har vi drevet en ansvarlig hovedentreprenørvirksomhed siden 2007 og dermed hjulpet en række kunder med at udvide drømmehuset. Vi har derfor omfattende viden og erfaring, når det kommer til opgaverne med kviste og kan både hjælpe med rådgivning og en god pris på opgaven.

Din håndværker leverer høj service og en fair pris

Vi har sammen med vores kunder løst alle former for entreprenøropgaver og glæder os til at hjælpe dig med at udvide arealet af din drømmebolig. Denne opgave kan løses på mange forskellige måder, og vi er altid klar til at komme med idéer og vejledning om, hvordan du kan få den bedste løsning til den bedste pris og få en kvist, der passer til husets arkitektur og giver jer mere lys og luft.
I første omgang vil vi som din tømrer komme med en et tilbud, der indeholder en pris og en plan for, hvordan vi får lavet den optimale kvist til din bolig.

Lad en professionel håndværker bygge kvisten til dit hus

Hvor entreprenørfirmaet Egerbyg udfører opgaven med at bygge en kvist til dit hus, skal du selv undersøge om der fra myndighedernes side er noget til hinder for at etablere en kvist. Det kan være servitutter omkring arkitekturen i lokalområdet eller specifikke krav til udseende og byggematerialer. Disse ting skal undersøges, da det kan have indflydelse på opgavens udførelse og prisen. Det er også almindeligt, at du skal søge om byggetilladelse på trods af, at det kun er et par kvadratmeter mere det handler om.
Du er altid velkommen til at kontakte din tømrer eller myndigheder, hvis du er i tvivl om næste skridt.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.