Beskyttelse til døre

Du kan med et enkelt metalbeslag beskytte døre, der anvendes hyppigt eller har været udsat for hærværk.
Med denne løsning kan du forlænge levetiden for døren og reducere risikoen for, at låsen må udskiftes i utide.

 

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Beskyt døren med en låseplade

I beboelsesejendomme er der døre, der bruges flittigt – fx døre til kælder, loft eller andre fællesarealer – og som derfor er udsat for mere slitage end sædvanligt.

Hvis du ønsker at forlænge levetiden og forstærke inventaret, kan en metalplade omkring lås, cylinderring og dørgreb være en effektiv løsning, som er funktionel og ikke skæmmer udseendet.

Egerbyg – foreningens hustømrer

Uanset om du bor i en ejer- eller andelsforening kan det være en stor fordel for jer beboere at have en fast håndværker tilknyttet ejendommen. Fordelen ved en sådan fast ordning er, at håndværkerne efterhånden lærer såvel beboere som de forskellige faciliteter at kende.

På den måde kan vi udover at løse ad hoc opgaverne bedst muligt rådgive og eventuelt tilrettelægge de forskellige drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Er du interesseret i at høre nærmere om Egerbyg som fast partner, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte mulighederne for en gunstig aftale for alle parter.

Låseplade og nøglesystemer

Hvis du skal sikre dig mod indbrud, er det alfa og omega, at du først og fremmest vælger en lås, som har en høj dirkesikkerhed.
Dernæst skal du være opmærksom på, at der i ejendomme med flere beboere, bør vælges låse- og nøglesystemer, der ikke umiddelbart kan kopieres hos en låsesmed.
Med sådanne låsesystemer undgår du, at der kommer for mange uregistrerede nøgler i omløb, da kopiering kræver, at nøglens id-nummer oplyses, så kopieringen kan registreres.

Materiale og udformning af låseplade

En låseplade kan nemt monteres på alle dørtyper, så det er ikke dørens materialer, der er afgørende for, om du har muligheden for at beskytte dine ”stærkt befærdede døre” med en beskyttende metalplade i rustfrit stål.

Læs også om alt det andet tømrerarbejde vi udfører.