Nyd gavn
af vores erfaring

Skal din lejlighed renoveres?

Når du vælger at kaste dig ud i en større renovering af din lejlighed er det vigtigt, at du føler dig tryg i forholdet til de håndværkere, der skal forvandle dit hjem. De faste kunder kender os som imødekommende og ærlige håndværkere, der leverer det bedste håndværk til priser, hvor alle kan være med.

Har du netop fundet din drømme lejlighed?

Gennem tiden har tømrerfirmaet Egerbyg været med til at renovere et utal af lejligheder, så de har forvandlet sig fra ruiner til lejligheder der kan tilfredsstille de flestes behov og ønsker

Hvis du går og har kig på en lejlighed, som du gerne vil sætte i stand, så skulle du prøve at kontakte din håndværker, som gerne hjælper dig med at få et overblik over, hvordan du prioriterer de opgaver du skal have udført i din lejlighed og ikke mindst hvilken pris, du skal betale for arbejdet.

Renovering er et af vores specialer, så du er med andre ord havnet det helt rigtige sted, når du befinder dig på denne side.

Renovering af din lejlighed er vores livret

Renovering har lige siden vi startede tømrerfirmaet Egerbyg været nummer et på listen over ønskeopgaver.

Vi elsker at arbejde med de gamle lejligheder og huse og nyder at se, hvordan det gode håndværk, omhyggelighed, fine materialer og tålmodig kan forvandle selv den værste ruin til en drøm af en lejlighed.

Det er derfor du skal starte hos din tømrer, inden du kaster dig ud i byggeprojektet. Vi er simpelthen nogle af de bedste i branchen, når det kommer til at renovere dit hus eller din lejlighed til en pris, der kan passe til dine budgetter.

Din håndværker giver dig en ny lejlighed

Når du vælger at kaste dig ud i en større renovering af din lejlighed er det vigtigt, at du føler dig tryg i forholdet til de håndværkere, der skal forvandle dit hjem og gøre det ganske særligt.

Gennem årene har vi opbygget en relativ stor kreds af faste kunder, der alle er enige om, at tilliden til din tømrer er stor, når det kommer til udførelse af diverse opgaver indenfor tømrerfaget.

De faste kunder kender os som imødekommende og ærlige håndværkere, der leverer det bedste håndværk til priser, hvor alle kan være med og med en kommunikation, der gør, at de aldrig er i tvivl om, hvor i projektet vi befinder os.

Lad os renovere din lejlighed til en god pris

Hvis du er i den fase, hvor du skal overveje hvem, der skal udføre renoveringen af din lejlighed, er det et godt bud at lade tømrerfirmaet Egerbyg klare arbejdet.

Vi garanterer en effektiv tidsplan, der holder og at opgaverne bliver udført af nogle af de bedste tømrere i branchen.

Stadigvæk leverer vi en absolut konkurrencedygtig pris, der kun gør dig tilfreds og glad for at du overlod det store arbejde med din lejlighed til din tømrer.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag