Lydvæg til arbejdspladsen

Få en lydvæg og undgå støjgener for enhver pris

Lydvægge er et godt middel til at skabe et bedre arbejdsmiljø og dermed opnå større trivsel blandt de ansatte. Spørg din tømrer om pris og udførelse af en lydvæg til din virksomhed

I de senere år er det tilsyneladende kommet større fokus på, hvordan lyde kan have en såvel positiv som negativ effekt på dig og dem du omgiver dig med. Når lydniveauet bliver for højt er der tale om støj, der medfører et øget stressniveau, hvad enten det foregår derhjemme i privaten eller på arbejdspladsen.

Løsningen kan være at bygge en lydvæg, som skaber et helt isoleret rum eller blot inddeler et åbent lokale i mindre og mere rolige arbejdspladser. Som din tømrer hjælper vi gerne med forslag til forbedringer af støjgener ved at bygge lydvægge til en fornuftig pris.

Lydvægge kan skabe ro og fred til en billig pris

Mange er opmærksomme på de støjgener, der kan være til stede på en arbejdsplads, men som tømrer oplever vi i stigende grad, at støj kan være en kilde til irritation og konflikter i private hjem.

Vi har allerede etableret flere støjreducerende tiltag i private hjem, så vi er et godt sted at starte, hvis du går og overvejer, hvordan du kan begrænse støjen i dit hjem med en lydvæg til en rimelig pris – og når du først har prøvet det, er du ikke i tvivl om, at det var prisen værd.

Din tømrer hjælper dig med en lydvæg

Det kan være en omstændelig affære at skulle bygge en lydvæg på egen hånd, så hvorfor ikke overlade alt besværet til tømrerfirmaet Egerbyg, som siden 2007 har udført alle former for tømrerarbejder, heriblandt opbygning af lydvægge til både private og arbejdspladser. Vi ordner alt det praktiske, så du er fri for at tænke på, hvordan sådan et byggeprojekt skal spænde af uden at genere omgivelserne for meget.

Det eneste du skal gøre et at henvende dig til os med dine krav til, hvor og hvordan din lydvæg skal bygges og se ud, så tager vi hånd om det hele – lige fra rådgivning og afgivelse af tilbud og pris til færdiggørelse og evaluering af opgaven.

Hvad er mon din pris på din lydvæg?

Den pris du skal betale for at få etableret en lydvæg, er forskellig, og afhænger af konstruktion, størrelse og materialevalg. Hvis du ønsker klarhed over disse spørgsmål, skal du bare give din tømrer et ring eller skrive en mail, så starter vi en dialog omkring pris, materialer og udformning af din nye lydvæg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag