Ny dør til din drømmebolig? – start hos din tømrer

Træt af skæve døre, der binder og er besværlige at lukke?
Fortvivl ikke, for uanset hvilken dørtype du har i tankerne, er der altid en elegant og enkel løsning for dig.
Tag din tømrer med på råd, og vær sikker på at få de helt rigtige døre til din drømmebolig.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Din tømrer hjælper dig med nye døre

Du er flyttet ind i den villa, som du har drømt om i årevis, men efter de første kolde uger i dit nyt hjem, har du netop fundet ud af, at kulden trækker ind gennem de gamle skæve døre?

Her er løsningen at få udskiftet de gamle døre med nogle nye, der er tætte og kan sikre, at det ikke trækker ind fra f.eks. entre, kælder eller et køligt soveværelse.

Det er en god ide at tænke på varmeforbruget og derfor er det ikke uvæsentligt, at der ikke forekommer kuldetræk, som gør ophold i din stue eller dit køkken ubehageligt. I dette tilfælde vil din tømrer anbefale en massiv fyldningsdør som værende det bedste valg såvel æstetisk som økonomisk.

Massive døre er gedigne og langtidsholdbare

De massive døre er i en høj kvalitet, der holder i årene fremover og så kan vi hos din tømrer kun tilslutte os tanken om, at den gedigne og massive dør på den lange bane, er den billigste og mest bæredygtige løsning.

Her er tale om døre, der kan tåle at blive brugt, smækket! og festet med. Hvis du er heldig, kan du måske finde nogle ældre døre der passer til dit hus – evt. efter en renovering.
Det er nemlig sådan, at man rundt omkring på forskellige genbyg-markeder finder gamle byggematerialer, der matcher kvaliteten på moderne materialer.

Din tømrer kan også levere den skræddersyede dør

Er du på udkig efter den helt exceptionelle løsning, når det kommer til dine nye døre, kan vi naturligvis også hjælpe dig hos Egerbyg.

Vores kompetente og dygtige folk har et højt fagligt niveau og fremstiller gerne skræddersyede døre, der møder dine krav på bedste vis.

Du kan i sådanne tilfælde selv bestemme udformningen, træsorten og om døren skal være venstre eller højrehængt – en massiv dør i fyrretræ er dog det mest almindelige.

God service og hurtige tilbagemeldinger

Sådan vil vi hos din tømrer helst opfattes af vores kunder.

Vi har derfor en politik om, at vi besvarer alle henvendelser senest næstkommende hverdag og at vi inden for nogle få dage, vender tilbage med konkrete tilbud på opgaver, du ønsker en pris på.

Sådan vil vi helst selv behandles – sådan skal vores kunder behandles.