Miljø og etik

Hos Egerbyg forsøger vi hele tiden at dygtiggøre os, når det drejer sig om det afsæt, vores firma sætter på miljøet. Vi mener, at fremtidige generationer skal have den samme tilgang til naturens ressourcer, som vi har.

For vores virksomhed betyder det skærpet opmærksomhed på leverandører, materialer og generel bæredygtighed. Vi kvalitetssikrer, at alt vores arbejde udføres miljømæssig forsvarligt – og vi anvender udelukkende materialer, der er miljøvenlige.

Når vi omtaler vores brug af materialer, der er miljøvenlige, mener vi alt fra udvinding, fremstilling og distribution af materialet. Ligeledes mener vi også holdbarhed, bortskaffelse samt genbrug af materialet. Hos Egerbyg har vi altså stor fokus på valg af byggematerialer – og vi rådgiver gerne vores kunder om forskellige alternativer, der produceres med tanke på genanvendelighed.

I det omfang det er muligt, benytter vi os af genbrugsmaterialer og arbejde med materialets livscyklusperspektiv. Vi undersøger altid vores underleverandører inden vi indgår et partnerskab, så vi er sikker på, at produktionen af de anvendte materialer er foregået på en social ansvarlig måde uden brug af tvungen arbejdskraft, børnearbejdere og/eller arbejdstagere uden rettigheder.

Når vi nu har opridset vore etik omkring de eksterne faktorer og eksterne interessenter i virksomheden, har vi selvfølgelig også en etik der vedrører vores egne medarbejdere i Egerbyg.

Vi har alle et ansvar

Vi ved af erfaring, at glade medarbejdere giver glade kunder. Derfor er medarbejdertrivsel, arbejdsglæde og sikkerhed en høj prioritet hos Egerbyg. Når vi har glade, sikre medarbejdere der trives, kan vi bevare den gode arbejdsplads.

Vi har i Egerbyg lavet vores egen interne uddannelse, så alle vores medarbejdere kan fortsætte med at dygtiggøre sig. Vores ambition er at have Danmarks bedste håndværkere – både indenfor kvalitet af håndværk og indenfor kundeservice. Vores medarbejdere deler denne ambition, og derfor trives de på uddannelsen, der giver dem et ønsket kompetenceløft.

Egerbyg har stolt tilsluttet sig FNs Global Compact og er herigennem forpligtet til at arbejde systematisk med fire hovedområder:

  • Arbejdstagerrettigheder
  • Menneskerettigheder
  • Klima
  • Anti-korruption

Hos Egerbyg har vi været en del af FNs Global Compact siden 2012. Global Compact hjælper os ikke kun med at være markedsledende inden for branchen, men også med at dokumenterer vores adfærd indenfor de fire hovedområder. På denne måde sikrer vi os, at vi altid efterlever vores ambitioner om et godt miljø og en god etik i byggebranchen.

Læs mere om FN og Global Compact her

Læs mere om vores CRS politik her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag