Egerbyg tilbyder hjælp i flere faggrupper

Hos Egerbyg hjælper vi også med ydelser, der udføres af andre faggrupper.

Ofte ønsker vores kunder at omdanne vindueshuller til døre, hvilket kræver en tilmuring af det oprindelige vindue samt en beregning af en ingeniør.

Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg kan også hjælpe med mureropgaver

Det forekommer ofte, at vores kunder ønsker at omdanne vindueshuller til døre, hvilket kræver en tilmuring af det oprindelige vindue.

Uanset hvilken faggruppe du har brug for, har Egerbyg etableret en række gode samarbejder med øvrige håndværkervirksomheder, og vi står inde for, at de leverer den samme kvalitet og service til dig som havde det været Egerbyg selv, der udførte opgaven.

Fra vindue til fransk dør

Hos Egerbyg har vi ofte kunder, der ønsker vores hjælp til at få udvidet et vindueshul og sat en fransk dør i. En løsning der giver meget mere lys og luft til boligen samtidig med, at der åbnes op for nem adgang til haven. Læs om franske døre generelt.

Vi anbefaler altid, at du har en ingeniør til at udføre nye beregninger – også i tilfælde, hvor der kun er tale om en stabiliserende væg.

Egerbyg tilbyder en fast pris på beregning, når du ønsker at udvide vinduespartiet til en dør.

Prisen ligger på kr. 6.500,-.

Franske døre er elegante rumadskillelser

De franske døre er en elegant og let løsning til dig, der ønsker at kunne slå dørene op ud mod have eller altan. Men franske døre er også meget velegnede som en rumadskillelse mellem to stuer.

Fordelen ved de franske døre er, at du får det smukke lysindfald samtidig med, at du kan lukke af for forstyrrende elementer i det tilstødende værelse. I nogle tilfælde kan det være en praktisk foranstaltning at anvende dørene som fleksibel rumadskillelse fremfor en mere permanent væg.

En fransk dør med klart eller frostet glas

I mange børnefamilier er det god brug for at kunne holde øje med, hvad der foregår i et tilstødende rum. Leger børnene her har du med gennemsigtigt glas frit udsyn og kan nemt følge med i sagerne, uden at du nødvendigvis behøver at have døren åben.

Ønsker du en rumadskillelse, der minder mere om en decideret skillevæg, kan løsningen være at vælge frostet glas, hvor det kun er konturerne fra naborummet der anes – uden at det går ud over lysindfaldet i boligen.

Se listen over murerarbejde vi udfører her.