Murstensvæg

En tømrer der også kan bygge din murstensvæg

Vi er en etableret tømrer med et godt omdømme. Siden 2007 har vi været i gang indenfor tømrerfaget og nu kan vores samarbejdspartnere hjælpe dig – også med en murstensvæg.

Vi har gennem årene opbygget en fast og loyal kreds af kunder, som føler sig trygge ved at overlade udbedringer og arbejder i deres bolig til Egerbygs medarbejdere. De ved, at kvalitet og pris hænger fornuftigt sammen hos os.

Flere af dem har også ønsket vores hjælp til opgaver, der ligger hos andre faggrupper. Det har ofte været opgaver omkring en murstensvæg eller facader, hvor vi har udført dele af arbejdet.

Få en ny murstensvæg hos din tømrer

Nu har vi efterhånden fået etableret samarbejder med en række øvrige faggrupper, der har de samme krav til kvalitet, pris og håndværksmæssig udførelse, som vi derfor kan tilbyde vores faste kunder at gøre brug af.

Det gælder en bl.a. en murer, som på bedste vis kan klare at bygge en murstensvæg, hvis behovet for en sådan skulle opstå hjemme hos dig. Vi garanter, at det hele er på samme vis, som det høje niveau du kender fra tømrerfirmaet Egerbyg og tilmed til samme fornuftige pris.

Lad din tømrer klare din murstensvæg

Der er altså ingen grund til at entrere med andre faggrupper, når du nu har fundet frem til en tømrer, som du stoler 110% på. Vi kan formodentlig bedre vurdere kvaliteten af andre faggruppers arbejde og da vi har kendt vores samarbejdspartnere gennem længere tid, kan vi godt love dig, at uanset om det handler om nye installationer eller bygningen af en murstensvæg, er der flere gode grunde til at lade os udføre arbejdet via vores kolleger blandt fx elektrikere og murere.

Tilliden blandt os er gensidig og vi arbejder ud fra samme principper om håndværksmæssige traditioner, materialer og pris, så kontakt blot din tømrer for at få et tilbud og en god pris på din murstensvæg.

Pris og kvalitet hænger sammen

Selvom det er kontroversielt ved din tømrer, at pris og kvalitet hænger sammen. For os er kvalitet meget andet end pris, udførelse og materialevalg. Vi synes også, det er vigtigt og hører med til en god kvalitet, at du til enhver tid kan få fat i os, så du ikke skal ringe forgæves for at stille spørgsmål omkring byggeprojektet.

Vi synes også, at kvalitet betyder, at du kan kommunikere med den murer, der er ved at bygge din murstensvæg eller at vi vender hurtigt tilbage med et tilbud og en pris, der holder.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag