Etablering eller renovering af murstensvæg?

Vores murere har store krav til kvalitet, pris og udførelse hvad enten det gælder en etablering af en kældermurstensvæg eller en renovering af en ældre murstensvæg. Dette gælder også vores murer, som på bedste vis bygger en murstensvæg, såfremt behovet skulle opstå hjemme hos dig.

Etablering eller renovering af murstensvæg?

Hvis behovet om en murstensvæg skulle opstå hjemme hos dig, så kontakt Egerbyg i dag.
For os er kvalitet meget andet end pris, udførelse og materialevalg. Det er vigtigt og hører med til en god kvalitet, at du til enhver tid kan få fat i os, så du ikke skal ringe forgæves for at stille spørgsmål omkring byggeprojektet.

Revner i murværket ved jorden

Revner i murværket opstår som følge af, at husets fundament synker eller sætter sig – deraf sætningsskader.
Sætningsskader kan ofte kendes på, at de starter i fundamentet og forplanter sig op i murværket. Da det kan være svært at se, om revnerne ligger under jorden, anbefales det, at man benytter en rådgiver til dette.

Det er sjældent en fornøjelse, når dagligdagen i huset forstyrres af håndværkere, støv og støj. Vi gør os derfor umage med at planlægge arbejdet, så det er muligt at være en familie med en hektisk hverdag. Vi har stor erfaring med renoveringer og løser alle moderniseringsopgaver hurtigt og effektivt.

 

 

Nyd gavn
af vores erfaring

En tømrer der også kan bygge din murstensvæg

Vi er et etableret entreprisevirksomhed med et godt omdømme. Siden 2007 har vi været i gang inden for hovedentreprise og nu kan vores samarbejdspartnere hjælpe dig – også med en murstensvæg.

Vi har gennem årene opbygget en fast og loyal kreds af kunder, der føler sig trygge ved at overlade udbedringer og arbejder i deres bolig til Egerbygs medarbejdere. De ved, at kvalitet og pris hænger fornuftigt sammen hos os.

Tilliden blandt os er gensidig og vi arbejder ud fra samme principper om håndværksmæssige traditioner, materialer og pris, så kontakt blot din tømrer for at få et tilbud og en god pris på din murstensvæg.

Pris og kvalitet hænger sammen

Selvom det er kontroversielt ved din håndværker, at pris og kvalitet hænger sammen. For os er kvalitet meget andet end pris, udførelse og materialevalg. Det er vigtigt og hører med til en god kvalitet, at du til enhver tid kan få fat i os, så du ikke skal ringe forgæves for at stille spørgsmål omkring byggeprojektet.

Vi synes også, at kvalitet betyder, at du kan kommunikere med den murer, der er ved at bygge din murstensvæg eller at vi vender hurtigt tilbage med et tilbud og en pris, der holder.

Se listen over murerarbejde vi udfører her.