Få ørenlyd med nedstroppet loft

Det nedstroppede loft kan effektivt forbedre akustikken i rum med højt til loftet.
Udover at have en lyddæmpende effekt kan nedstroppede lofter skjule eventuelle installationer eller rørføringer.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Støjproblemer kan afhjælpes med nedstroppede lofter

Hvis du hører til den del af danskerne, der bor i rækkehus eller lejlighed, oplever du undertiden problemer med støj fra naboer eller overboer.

Ved længerevarende gener kan du overveje at etablere et lydisolerende nedstroppet loft.

Har du problemer med støj fra naboer, så udfyld formularen til højre og lad os komme i gang med din nye, støjfri tilværelse.

Hvornår bliver lyd til støj?

De store, åbne rum – f.eks. køkkener – med mange hårde materialer er ikke just med til at skabe en god akustik. Da denne type rum ofte er familiens samlingspunkt og ramme for forskellige aktiviteter med flere støjkilder, kan ”uskyldige” lyde pludselig forvandles til generende støj.

Du kan i den sammenhæng afprøve om et ekstra tæppe på gulvet, gardiner eller møbler med stofbeklædning er nok til at afhjælpe problemet.

Alternativet er at anvende forskellige former for lyddæmpende loftsbeklædning. Er der tale om store overflader kan løsningen være et nedstroppet loft. Tal evt. med din tømrer om, hvordan du bedst lyddæmper din bolig.

Det nedstroppede loft gavner akustikken

I moderne byggeri og boligindretning foretrækker mange de enkle linjer med få tekstiler.

Dette skaber uden tvivl et meget elegant helhedsindtryk, men vi har gennem tiden haft en del kunder, som har ønsket hjælp til at få dæmpet lydniveauet og reduceret rumklangen.

Vil du have flere informationer om, hvilke muligheder du har for at mindske lydgener i din bolig – både dem i selv skaber og dem naboen er ansvarlig for? – så kontakt allerede nu din tømrer, vi vender hurtigt tilbage.

Ønsker du et mere minimalistisk udtryk i din boligindretning?

Installationer i loftet kan virke skæmmende og skabe et uroligt helhedsindtryk. Din tømrer kan hjælpe dig med at sænke dine lofter og skjule installationerne, så du får et moderne og minimalistisk udtryk i din boligindretning.

Mangler du tips og tricks i forhold til indbygget belysning i nedsænkede lofter, så tag en snak med Egerbyg, vi sørger for korrekt udførelse og overholdelse af brandsikkerheden.