Lofter bliver også slidte

Hvornår har du sidst kigget dine lofter efter i sømmene?
Lofterne i din bolig bliver også slidte, selvom du ikke lægger mærke til det. Til gengæld kan du med enkle midler opfriske dine lofter med stor effekt.
Nu – hvor du har nærstuderet loftet – skulle du tage en snak med Egerbyg om, hvordan nye lofter kan løfte stilen i din bolig.

Nyd gavn
af vores erfaring

Det pudsede loft er en klassiker

Bor du i en ældre villa eller lejlighed har du sandsynligvis klassiske pudsede lofter, som med deres fine, glatte overflade giver boligen et klassisk og stilrent udtryk.

De pudsede lofter er smukke, men eftersom materialerne i din bolig hele tiden arbejder, er der sandsynlighed for, at de vil revne med tiden.

Du kan vælge selv at gribe spartel og maling, men bliver du træt at dette arbejde i længden, kan din håndværker opsætte gipsplader, som et godt alternativ.

Gipsloftet er en moderne klassiker

Gipspladerne er utrolig populære i danske hjem, fordi de giver det samme stilrene look, som kendetegner det pudsede loft. Samtidig er de nemme at vedligeholde og revner ikke.

I mange ældre boliger har montering af gipspladerne desuden den fordel, at de kan holde sammen på murværket.

Hos din tømrer er vi eksperter i at sætte gipsplader op. Vi har de rigtige hjælpemidler og et erfarent mandskab, der kan spare dig for det tunge arbejde.

Højt til loftet kan give dårlig akustik

I de senere år har din tømrer oplevet, hvordan flere boligejere er generet af støjproblemer i de store, højloftede rum, som er karakteristiske for det moderne, nordiske typehus.

Problemer med akustikken kan i lang tid være et problem, du ikke registrerer, men det kan betyde, at du føler dig mere træt og uoplagt. Dette er fordi du og familien rent faktisk bruger meget energi for at nedbryde den dårlige akustik og derfor bliver træt i hovedet.

Din håndværker forbedrer loftet og lyden i din bolig

Står du alligevel og skal friske lofterne op, er det en god ide at undersøge, om støjgenerne kan afhjælpes.

I mange tilfælde har vi sat akustikplader på høje lofter og derved ikke kun skabt bedre akustik og trivsel, men også optimeret isoleringen.

Noget boligejere med særligt ældre huse, har sat stor pris på. I sådanne tilfælde kan besparelsen på varmebudgettet være med til at finansiere projektet.