Ny opgangsdør til din ejendom?

Udover at opmålingen skal udføres korrekt, skal du desuden tage højde for, om din opgangsdør åbner indad eller udad – altså om den er ud- eller indadgående.
Slå på tråden i dag og lad os komme videre med projektet – 8-12 ugers levering på ny opgangsdør er ikke usædvanligt, så vi anbefaler dig at være i god tid.

Nyd gavn
af vores erfaring

Ny opgangsdør til din ejendom – få en sikker opmåling med Egerbyg

En af de største udfordringer i forbindelse med indkøbet af en ny opgangsdør er at få foretaget de helt korrekte mål.

Undgå skuffelser og ærgerlige fejltagelser med Egerbyg. Vi har siden 2007 drevet en moderne tømrervirksomhed og kan sikre dig en opgangsdør i den helt rigtige størrelse.

Ring allerede i dag og lad os komme videre med projektet – 8-12 ugers levering på ny opgangsdør er ikke usædvanligt, så vi anbefaler dig at være i god tid.

Det er dørhullet, der skal måles

Det er super ærgerligt at stå med en dør, der ikke passer til dørhullet.
Hvis du selv vil forsøge dig med opmåling af din opgangsdør, anbefaler vi, at du koncentrerer dig om dørhullet – altså selv hullet i facaden.

Det er nemlig her, du skal måle. Derefter trækker du typisk 12-15 mm fra målet, da det er størrelsen på den omkringliggende fuge, der skal omslutte døren.
Synes du det bliver lidt for spændende, tager vi gerne mål for dig både til døre og vinduer.

Ud- eller indgående, højre- eller venstrehængt

Udover, at opmålingen skal udføres korrekt, skal du desuden tage højde for, om din opgangsdør åbner indad eller udad – altså om den er ud- eller indadgående.

I samme moment skal du også sørge for at bestille en dør med hængslerne i den rigtige side. Tag et kig på døren fra den side, hvor hængslerne er synlige, så ser du tydeligt, om døren er højre eller venstrehængt – sidder hængslerne til højre er den højrehængt; til venstre er den venstrehængt.

Opgangsdør i ejendommens stil

Din ejendom er bygget i en særlig stil med døre og vinduer, der passer til husets arkitektur. Derfor anbefaler vi, at du kigger efter noget tilsvarende, når din nye opgangsdør skal skiftes.

Der findes ganske vist mange nye interessante materialer, der kombineres i nye spændende døre i friske farver og moderne designs.

Imidlertid kan du med fordel huske på, at din opgangsdør helst skal holde i mange år endnu, og derfor er der god grund til at tænke klassisk og traditionelt.