Energivenlige vinduer fra Outrup

Med fokus på æstetik og energibesparende døre og vinduer, kan du med produkterne fra Outrup vælge mellem forskellige vindueskonstruktioner – et vindue, der består af træ hele veje igennem og vinduer, der er en kombination af træ indvendigt og en udvendig aluminiumsfront, der fås i mange farver.

Se vinduer fra Outrup

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Lad dig inspirere af de oprindelige vinduer

Når du skal vælge nye vinduer, er det altid en god ide at se på de originale vinduer og lade dig inspirere af disse. På den måde vælger du et design, som passer ind i boligens oprindelige arkitektur og stil.
Det gælder uanset, om du er på udkig efter vinduer til dit parcelhus fra 1970’erne, din murermestervilla eller herskabslejligheden.

Moderne vinduer

Har du brug for vinduer til nybyg, et parcelhus eller måske et funkishus, er det ofte det enkle og moderne udtryk, der er bedst egnet. Her får du en minimalistisk stil med smukke og funktionelle grab, der er designet efter skandinaviske traditioner. Enkelheden ved denne type vinduer fremhæver letheden ved din bolig uden de detaljer, som man kender det fra vinduer til ældre huse.

Hos Outrup skal du koncentrere dig om deres ”Modern”-serie.

Det klassiske vindue med fine detaljer

Har du en herskabslejlighed, en murermestervilla eller ligefrem et mindre slot, er det hos ”Classic”-serien, du skal finde dine nye vinduer. Her er der mulighed for at vælge sprosser i en smal udgave, der sikrer lysindfald. Alle typer findes i mange forskellige farver, glas- og beslagtyper.

Få tips til nye vinduer hos Egerbyg

Uanset hvilken type vinduer og døre du har i tankerne, er det en længere proces at få nye vinduer.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan projektet forløber, kan du med fordel læse vores køreplan for nye vinduer og døre. Med den i hånden skulle du gerne få et overblik og viden om, hvad du skal gøre hvornår – og hvor lang tid du kan forvente, der går fra din beslutning om hvilken type til vinduerne er færdigmonterede.

Læs vores køreplan for nye vinduer og døre