Beklæd dine vægge med perlestaf

Perlestaf er i vore dage en af de mere usædvanlige typer af træbeklædning.
Det bruges primært i ældre boliger – enten til høje paneler eller som decideret væg- eller loftsbeklædning.

Nyd gavn
af vores erfaring

Lad din entreprenør beklæde dine vægge med perlestaf

Perlestaf er en af de klassiske beklædninger, der aldrig går af mode. Det er en form for lister, der bruges til at lave høje vægpaneler eller vægbeklædning af – spørg din entreprenør hvordan

Perlestaf er en af de i vore dage mere usædvanlige typer af træbeklædning. Det bruges primært i ældre boliger, enten som en måde at lave høje paneler på eller som decideret væg- eller loftbeklædning.

Hos din entreprenør er vi specialister i opsætning af perlestaf og kan vejlede dig med hensyn til pris, kvalitet og vedligeholdelse. Det er et materialer, der er smukt at se på og som bevarer et klassisk nordisk look i mange år fremover.

Det optræder ofte hvidmalet, og du kan få en samlet pris på opsætning og maling af sine perlestaf paneler, hvis tingene bare skal være i orden.

Perlestaf som vægbeklædning – spørg din entreprenør

I nogle tilfælde anvendes perlestaf som decideret vægbeklædning. Profilbrædderne fås i flere forskellige tykkelser og nogle er mere velegnede til beklædning af væg eller loft, andre bedst til paneler.

Hvis du på forhånd ved, at du ønsker at male din perlestaf hvid efterfølgende, kan du med fordel overveje at lade din tømrer undersøge markedet – de fås nemlig hvidmalede flere steder. Selvfølgelig til en højere pris end de rå, men så er farven, som du ønsker det fra starten, og du slipper for ekstra håndværkerbesøg og malerlugt i din bolig.

Klassiske paneler i perlestaf

Der findes næppe noget smukkere end en vægbeklædning i perlestaf.

Med sine enkle, rene linjer er det en fryd for øjet med dette skandinaviske lyse udtryk, der giver dig en fornemmelse af at være i sommerhus året rundt.

Dertil kommer, at du slipper for at dampe tapet af, spartle, slibe og male, hvis du lader din entreprenør beklæde dine vægge med perlestaf. De er desuden meget nemme at vedligeholde, da den malede overflade blot skal tørres over med en fugtig klud.

Hvis du bliver træt at det lyse, nordiske udtryk, kan perlestaf nemt overmales i en anden farve.

Perlestaf er et bæredygtigt materiale hos din entreprenør

En af grundene til, at vi her hos din entreprenør elsker perlestaf er, at det er et bæredygtigt materiale.

Vores leverandør af de formalede perlestaf plader, fremstiller brædderne efter princip om, at det skal være så miljørigtigt som muligt. Selvom de er malede afgiver de ingen gasser og er uden andre kemiske tilsætningsstoffer.

Kontakt din entreprenør og få mere at vide om muligheder og pris på en perlestaf løsning.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde, læs mere på det blå link.