Presse

PĂĄ denne side finder du alle de historier, der gennem tiden er skrevet om Egerbyg. Siden opstarten af Egerbyg A/S i 2007, har Egerbyg figureret en del i mediebilledet – blandt andet med de mange nomineringer og kĂĄringer til diverse priser.

Egerbyg vil vokse uden at blive store

Berlingske skriver i 2010 en artikel baseret på ejerne Anders Eger og Jørgen Damkiærs udtalelser. Artiklen belyser, hvordan ejerne af Egerbyg ønsker at have en fast stab af underleverandører. Visionen er at skabe en paraplyoverbygning over de små satellitforretninger, der skal være små franchiseafdelinger. Læs mere om Berlingske Tidenes artikel her.

Finalist til Årets Tømrer i 2013

Anmeld Håndværker annoncerer, at Egerbyg er blandt finalisterne til Årets Tømrer med 0-4 ansatte. Dette er Egerbygs første nominering som finalist til Anmeld Håndværkers pris som Årets Tømrer. Prisen uddeles på baggrund af kundernes anmeldelser af virksomheden. Læs mere om annonceringen her.

FNs Global Compact: Communication on Progress 2013

FNs Global Compact udgiver i 2013 en afrapportering omkring samfundsansvar. I denne rapport vurderes virksomhedens samfundsansvar gennem det sidste år ud fra 10 internationale principper, der er opstillet af FN. Du kan læse den publicerede rapport her.

Finalist til Årets Tømrer i 2014

Anmeld Håndværker annoncerer for andet år i træk, at Egerbyg er blandt finalisterne til Årets Tømrer med 0-4 ansatte. Dette er Egerbygs anden nominering som finalist til Anmeld Håndværkers pris, som Årets Tømrer for 0-4 ansatte. Prisen uddeles på baggrund af kundernes anmeldelser af virksomheden. Læs mere om annonceringen her.

Rapport om Communication on Progress 2014 udgives i samarbejde med FN

Egerbygs dokumenterede indsats omhandlende samfundsansvar dokumenteres og udgives i 2014. Denne rapport afspejler de initiativer, som Egerbyg har gjort i løbet af det sidste år. Rapporten dækker, hvordan der arbejdes med FNs Global Compacts 10 principper. Læs hele rapporten her.

Kåret som Årets Tømrer 2015

Egerbyg bliver i 2015 kåret som Årets Tømrer for 10-19 ansatte af Anmeld Håndværker. Prisen bliver uddelt på baggrund af kundernes anmeldelser af Egerbyg. Kåringen bliver publiceret på Anmeld Håndværker, i Mester Tidende samt på High:Five. Klik på udgiverene for at læse artiklerne.

Udgivelse af Communication on Progress 2015

Traditionen tro er der blevet publiceret en rapport for 2015 omhandlende det arbejde, som Egerbyg har lavet med samfundsansvar. Rapporten er udviklet i samarbejde med Global Compacts 10 principper. Du kan læse hele rapporten her.

Finalist til Årets Tømrer 2016

For fjerde år i træk, blev Egerbyg nomineret og finalist til titlen som Årets Tømrer i 2016. Kategorien var tømrervirksomheder i størrelsen 10-19 ansatte. Du kan se mere om Egerbygs nominering her.

Egerbyg er nomineret og kĂĄret til pris for samfundsansvar

I 2016 skrev Dansk Byggeri en artikel om Egerbyg, som blev nomineret af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar til CSR People Prize. Prisen vandt Egerbyg, da virksomheden er anset som frontløber for socialt ansvar inden for byggebranchen. Læs mere om Egerbygs kåring til CSR People Prize her.

Communication on Progress 2016 bliver udgivet

I 2016 rapporteres Egerbygs arbejde med menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, klima og miljø samt antikorruption. Dokumentationen omkring dette arbejde er udfærdiget i den fulde rapport, som du kan læse her.

Egerbyg: Introducerer fast timepris for nye kunder

I dagens Danmark stiller den oplyste forbruger sig kritisk over for håndværkere og byggeprojekter.

Boliga: https://www.boliga.dk/artikel/egerbyg-introducerer-fast-timepris-for-nye-kunder – 2016

Egerbyg fĂĄr en Gazelle

I 2017 blev Egerbyg udnævnt af Børsen som en Gazelle-virksomhed. For at være en Gazellevirksomhed, skal virksomheden have opfyldt specifikke krav til vækst og omsætning. Du kan se mere om Egerbygs Gazelle-pris her.

Egerbyg modtager nytĂĄrsraketten for socialt ansvar

I 2017 modtog Egerbyg Årets Nytårsraket 2016. Prisen blev overrakt af Hvidovres borgmester på Hvidovre Rådhus. Årsagen til prisen var en ekstraordinær indsats med at tage hånd om medarbejdere samt arbejdet med socialt ansvar. Du kan læse artiklen her.

Ansatte styrer selv arbejdsdagen

Dagens Byggeri skriver i 2017 en artikel om Egerbygs evne til at lade nytænkning, socialt ansvar og vækst gå op i en højere enhed med en dagligdag, der i høj grad består af selvbestemmelse og tilrettelæggelse fra medarbejderen selv. Du kan læse mere her.

Communication on Progress 2017

For femte år i træk afrapporteres og udgives Egerbygs arbejde med Global Compact 10 principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, klima og miljø samt antikorruption. Denne rapport udgives i samarbejde med FNs Global Compact. Du kan læse den fulde rapport her.

Egerbyg er finalist til Årets Arbejdsmiljø 2018

For første gang bliver Egerbyg i 2018 finalist til at vinde prisen: Årets Arbejdsmiljø 2018. Denne pris er en del af Årets Håndværker, hvor der er et stort fokus på medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø i håndværkbranchen. Du kan læse mere og se Egerbygs finaleplads her.

Communication on Progress 2018

Udgivelsen af Egerbygs Communication on Progress publiceres for sjette år i træk. Rapporten udgiver Egerbygs arbejde med socialt ansvar og samfundsansvar for det indeværende år. Rapporten er udgivet i samarbejde med FNs Global Compact og dokumenterer arbejdet med de 10 principper. Du kan læse mere om Egerbygs arbejde med de 10 principper her.

Finalist til Årets Totalentreprenør 2019

I 2019 annoncerer Hvidovre avis, at Egerbyg er nomineret og finalist til Årets Totalentreprenør 2019. Egerbyg har tidligere været nomineret og kåret som Årets Tømrer, men i 2019 bliver Egerbyg anerkendt som entreprenørfirma. Prisen uddeles på baggrund af kundernes anmeldelser af firmaet. Du kan se mere om Egerbygs nominering her og her.

Entreprenør underviser selv sine ansatte

I 2019 udgiver BygTek en artikel om Egerbyg Akademi, der er en uddannelse, hvor virksomheden underviser sine ansatte for at sikre et kompetenceløft og en forbedring i virksomhedens faglighed. Uddannelsen skal deslige sikre færre konkurser i branchen. Du kan læse mere om Egerbyg og uddannelsen her.

Egerbyg deltager i konference om handicap: “Mennesker er ikke diagnoser”

Beskæftigelsesministeriet udgiver i 2019 en reportage omkring en fælles konference om at få flere med handicap i job. Reportagen følger blandt andet Jørgen Damkiær, partner i Egerbyg, der holdte tale til konferencen. Du kan læse hele reportagen her.

Communication on Progress 2019

I september 2019 blev Egerbygs syvende rapport om Communication on Progress udgivet i samarbejde med FNs Global Compact. Rapporten afspejler Egerbygs arbejde med CSR og samfundsansvar – bĂĄde nationalt og internationalt. Du kan læse den fulde rapport her.

Er hele ejendommen vigtig, når du du køber lejlighed? Egerbyg giver dig her en vejledning

Anders Eger har snakket med MigogKBH.dk, som har skrevet en artikel med Anders’ gode rĂĄd, nĂĄr du skal købe lejlighed. Læs alle de gode rĂĄd her.

Er du asset manager? Egerbyg giver vigtige tip til dig der administrerer ejendomme

Anders Eger har snakket med MigogKBH.dk, som har skrevet en artikel med Anders’ gode rĂĄd til dig der administrerer ejendomme og er asset manager. Læs alle de gode rĂĄd her.

Byggeråd fra Egerbyg: Sådan gør du din lejlighed lettere at sælge

Anders Eger har snakket med MigogKBH.dk, som har skrevet en artikel med Anders’ gode rĂĄd til dig, der skal sælge din lejlighed. Læs alle de gode rĂĄd her.

Byggeråd fra Egerbyg: Hvor mange værelser skal der være i dit lejlighedsprojekt?

Anders Eger har snakket med MigogKBH.dk, som har skrevet en artikel med Anders’ gode rĂĄd til dig, der skal sælge din lejlighed – eller dig som investerer i lejligheder. Læs alle de gode rĂĄd her.

FĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĄ et hurtigt prisoverslag