Priser for erhvervskunder

Priser for erhvervskunder

Oversigt over timepriser

Hos Egerbyg ønsker vi en gennemsigtig prispolitik for vores kunder. Vi mener det er fair, at du ved hvad det vil koste dig at benytte vores firma til at udføre dit håndværkerarbejde.

Tømrer

Vi vil på timebasis fakturerer 450 kr. ekskl. moms for tømrerarbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en tømrersvend i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 3.375,00 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

Snedker

Vi vil på timebasis fakturerer 480,00 kr. ekskl. moms for snedkerarbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en snedkersvend i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 3.600,00 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

Murer

Vi vil på timebasis fakturerer 510,00 kr. ekskl. moms for murerarbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en murersvend i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 3.825,00 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

Maler

Vi vil på timebasis fakturerer 425,00 kr. ekskl. moms for malerarbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en malersvend i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 3.187,50 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

Elektriker

Vi vil på timebasis fakturerer 580,00 kr. ekskl. moms for elektrikerarbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en elektriker i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 4.350,00 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

Vi tilbyder udkald på elektriker udenfor normal arbejdstid for erhvervskunder med servicekontrakt. Prisen er 2.550,00 kr. ex. moms for udkaldsgebyr inklusiv første arbejdstime. Herefter er prisen 1150,00 kr.ex. moms pr. påbegyndt time.

Special elektriker

Vi vil på timebasis fakturerer 695,00 kr. ekskl. moms for elektrikerarbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en elektriker i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 5.212,50 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

VVS

Vi vil på timebasis fakturerer 580,00 kr. ekskl. moms for VVS-arbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en VVS’er i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 4.350,00 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

Vi tilbyder udkald på elektriker udenfor normal arbejdstid for erhvervskunder med servicekontrakt. Prisen er 2.550,00 kr. ex. moms for udkaldsgebyr inklusiv første arbejdstime. Herefter er prisen 1150,00 kr. ex. moms pr. påbegyndt time.

Flyttemand

Vi vil på timebasis fakturerer 450,00 kr. ekskl. moms for én flyttemand. Flyttevogn er ikke inkluderet i prisen og afhænger af flyttevognens størrelse.

Hvis du vælger en flyttemand i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 3.375,00 kr. ekskl. moms. Prisen er ekskl. servicevogn. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00.

Vær opmærksom på, at du ved større møbler og flytninger, vil have brug for to flyttemænd.

Handyman

Vi vil på timebasis fakturerer 425,00 kr. ekskl. moms for handyman-arbejde, og vi fakturerer kun i hele timer. Servicevogn er inkluderet i prisen. Hertil fakturerer vi for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel. Parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen..

Hvis du vælger en handyman i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 3.187,50 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke.

Fjernstyret byggekoordinering

Mens Danmark lukker ned, tilbyder vi fjernstyret byggekoordinering. Her vil du blive faktureret for forbrugt tid på sagen. Her vil kørsel tur/retur, telefonopkald og hjemmearbejde indgå.

Materialer

Materialer er ikke inkluderet i timeprisen og vil fremgå som en separat pris i dit samlede tilbud.

Mulighed for fordelagtige priser med en servicekontrakt

Hos Egerbyg tilbyder vi servicekontrakt til erhvervskunder med arbejde for over en mio. kr. Med en servicekontrakt er der faste aftaler omkring priser, service m.m.

Kontakt os her, hvis du ønsker arbejde udført på servicekontrakt.

Udkald af elektriker eller VVS

Du har mulighed for at lave udkald på vores elektrikere eller VVS’er udenfor normal arbejdstid, hvis du har en servicekontrakt.

Prisen er 2.550,00 kr. og inkluderer et udkaldelsesgebyr og den første arbejdstime. Herefter vil det koste 1150,00 kr pr. påbegyndt time.

Vi udfører udkald indenfor følgende områder:

  • Manglende varmt vand
  • Manglende varme; i fyrings sæsongen
  • Utæt vand og varmerør eller utæt radiator, men igen afhængig af graden af utætheden
  • Stoppet faldstammer, det er normalt køkken faldstammerne der stopper
  • Stoppet kloaker/oversvømmelser i kælder, der skal vi have en aftale på plads med f.eks. Leif M Jensen hurtigt eller der er aftale for ejendommen

Håndværkervejledning

Hos Egerbyg tilbyder vi håndværkervejledning til dig, der skal købe et nyt hus eller en ny lejlighed o.lign. Her vil vi tage med til en besigtigelse af din eventuelle fremtidige bolig og efterfølgende fremsende en rapport med overslagspriser for, hvad det vil kost at renoverer dine ønsker til boligen.

Det er dog yderst vigtigt at understrege, at denne rapport udelukkende er en håndværkervejledning og ikke må forveksles med en køberrådgivning, vedligeholdelsesplan eller en tilstandsrapport.

Vi udbyder vi ikke købersyn, men vil altid gerne henvise dig til et andet firma, som vores kunder har haft gode erfaringer med. Rapporten vil derimod give dig et økonomisk overblik over de ønskede renoveringsopgaver til boligen.

Formålet med en håndværkervejledning er at vurdere økonomiens sammenhæng med et muligt boligkøb samt give dig et udkast på, hvad det kan komme til at koste at renovere boligen.
Hvis du er interesseret i en håndværkervejledning, er du velkommen til at kontakte Egerbyg.

Vi har en fast pris på 4000 kr. inkl. moms. Prisen inkluderer en besigtigelse med en efterfølgende rapport med overslagspriser på det estimerede arbejde. Hvis Egerbyg efterfølgende skal udføre arbejdet, vil prisen på 4000 kr. inkl. moms blive modregnet tilbudsprisen. Se mere om håndværkervejledning her.
Hvis du er gentagende kunde eller erhvervskunde, vil denne service være gratis.

Vores prispolitik

Hos Egerbyg ønsker vi en fair og gennemsigtig prispolitik.

Vi ønsker, at du skal vide hvilket prisniveau, vi arbejder ud fra, ligesom vi ønsker at tilgodese dig, der vender tilbage til os for at få løst nye opgaver.
I nogle tilfælde kan det bedst betale sig for dig, hvis vi fakturerer dig på forbrugt tid og materialer.

Læs mere om forbrugt tid og materialer og bliv klogere på, hvordan vores priser er skruet sammen.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag