Professionel byggekoordinering

Professionel byggekoordinering med Egerbyg

Hos Egerbyg har vi altid tilkoblet en byggekoordinator på dine hoved- eller totalentrepriser. Din byggekoordinator vil arbejde tværfagligt med såvel planlægning, udførelse og koordinering af dit byggeri.

Byggekoordinatoren er både kompetent og kyndig til sit arbejde, og vil være til rådighed i hverdagene fra 07.00-15.00.

Din byggekoordinator vil også være udførende håndværker på andre byggerier, og er derfor ikke kun tilknyttet dit projekt. Alligevel vil vores byggekoordinator altid prioriterer sine arbejdsopgaver, og derfor kan du godt forvente en service over branchens standard.

Skulle du alligevel have et ønske og behov for en byggeleder, der kun er tilknyttet dit projekt, og som du kan ringe til i løbet af alle døgnets timer, kan du overveje en professionel byggeleder, som vi også udbyder som tilvalg til din entreprise.

Byggekoordinering af professionel byggeleder

Den professionelle byggeleders funktion er udelukkende at styre dit byggeri. Byggelederen vi ikke have en udførende rolle i byggeriet, men derimod have fuld fokus på dialogen med dig som kunde og ledelsen af dit byggeri.

Byggelederen vil ligeledes stå for koordinering og projektledelse mellem de forskellige faggrupper i din entreprise, så hele processen kører gnidningsfrit og til tiden.

Den professionelle byggeleder er til rådighed alle døgnets timer, og egner sig særligt til store total- og hovedentrepriser, eller hos udlandsdanskere, der skal have renoveret en bolig her i Danmark.

Overvejer du en professionel byggeleder til dit byggeri, kan du læse meget mere om byggeledelse her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag