Fra træloft til gipsloft

Mange ældre parcelhuse har trælofter, der undertiden kan virke tunge og mørke.
Med gipsplader er det nemt at forvandle de tunge trælofter til moderne og lette lofter, der giver mere lys til boligen.

Skal vi forvandle dit mørke træloft til et glat og hvidt loft, så send os et billede af det pågældende loft sammen med en målfast tegning og en beskrivelse af opgaven – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Nyd gavn
af vores erfaring

Fra mørk parcelhus-æstetik til venlig og lys villa

De mange parcelhuse fra 1960’erne og 1970’erne bliver i disse år overtaget af nye generationer, der ønsker et mere skandinavisk og venligt indtryk.

En af de typiske features er trælofterne, som i enkelte tilfælde er nedsænkede. De er ofte mørke – enten som følge af patina eller simpelthen fordi, de er malede i mørke nuancer.

At udskifte disse lofter med et loft af gipsplader er første skridt på vejen til en lysere hverdag.

Skjul installationerne over gipsloft

Udover det lysere indtryk, der er med til at rummene i parcelhuset virker mere højloftede, får du med et loft af gipsplader muligheden for at skjule dine elektriske installationer over gipspladerne. Du kan også skjule eventuelle rørføringer med et sænket gipsloft.

Det er naturligvis en forudsætning, at du sikrer dig at installationerne udføres korrekt og efter diverse sikkerhedsbestemmelser.

Hos Egerbyg hjælper vi med at ordne dine el-installationer, når du skal have lavet et sænket gipsloft.

Egerbyg er din ansvarlige entreprenør

Siden Egerbyg startede i 2007 har det været en vigtig del af vores forretning at drive den så ansvarligt som muligt. Vi gør derfor en indsats på både det sociale område og på det miljømæssige.

Siden 2012 har vi været tilknyttet FN’s Global Compact initiativ og forpligter os herigennem til at arbejde med udfordringerne i en globaliseret verden.

Du kan læse om vores bæredygtige tiltag i forhold til CSR her.