Kernefamilien

Det er vigtigt for børn og unge at vokse op i trygge rammer. Denne bolig udstråler æstetisk bevidsthed med fokus på skønne lysindfald, naturligt dagslys og rare farvenuancer. Vi stod for totalrenovering af ejendommen, hvor vi udførte alt fra murer- og malerarbejde, til VVS- og elektrikerarbejde.

Billederne fra huset viser, at man sagtens kan kombinere flere forskellige stile og stilarter. På den ene side møder vi en moderne urban stil, hvor husets oprindelige træværk er inkorporeret i husets udtryk. På den anden side ser vi et badeværelset, der har et moderne udtryk med messing gulve og messing armaturer.

Uanset om du er til en specifik stil, eller om du gerne vil blande forskellige, så kan vi hjælpe dig! Hvis du har visionen – har vi ambitionen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag