Renovering af køkken

Uanset om du ønsker en lille køkkenrenovering med nye elementer og skabe eller den helt store køkkenrenovering, hvor gulve, vægge og det øvrige rum istandsættes, kan du være sikker på, at vi har udført samme type af køkkenrenovering før.

I en undersøgelse udført af boligsiden.dk svarede næsten 50% af deltagerne, at køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Derfor er det ikke overraskende, at flere kunder henvender sig fordi, de ønsker at renovere deres køkken.

Dette køkken er et perfekt eksempel på en klar vision: mørke køkkenelementer, elegante detaljer og en gennemført kombination af moderne elegance med en hjemlig stemning.

Drømmer du om at få et uforpligtende tilbud på renovering af dit køkken, så kan du kontakte os her.

 

Sorte køkkenelementer, håndtag og vandhane i messing og hvid bordplade

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag