Renovering af køkken

Uanset om du ønsker en lille køkkenrenovering med nye elementer og skabe eller den helt store køkkenrenovering, hvor gulve, vægge og det øvrige rum istandsættes, kan du være sikker på, at vi har udført samme type af køkkenrenovering før.

I en undersøgelse udført af boligsiden.dk svarede næsten 50% af deltagerne, at køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Derfor er det ikke overraskende, at flere kunder henvender sig fordi, de ønsker at renovere deres køkken.

Elegant og mørkt med gennemførte detaljer

Dette køkken er et perfekt eksempel på en klar vision: mørke køkkenelementer, elegante detaljer og en gennemført kombination af moderne elegance med en hjemlig stemning.

Køkkenets rustikke udseende er kombineret med stilrene og klassiske elementer. Det rustikke skal findes i vægmalingen, trægulvet og træmøblerne, mens det klassiske findes i valget af messing, de nye køkkenelementer samt den skinnene kulfilter-emhætte.

 

Sorte køkkenelementer, håndtag og vandhane i messing og hvid bordplade

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Lyst og lækkert – med rene linjer

Dette køkken er såvel moderne som det er minimalistisk i stilen. Der er rene linjer, begrænset brug af farver og et lyst og åbent rum.

Køkkenet er holdt i hvide farver med sølv-detaljer, hvor farverne kun brydes af den lyse bordplade og guldstatuen, som hænger på væggen.

Drømmer du om at få et uforpligtende tilbud på renovering af dit køkken, så kan du kontakte os her.

FĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĄ et hurtigt prisoverslag