Sommerhuset

Uanset om du drømmer om at spendere sommeren i et sommerhus eller i et kolonihavehus – kan vi hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

Dette unikke sommerhus giver dig muligheden for at nyde ferie og fritid på bedste vis. Ejendommen udstråler et skarpt materiale- og interiørvalg, hvor det skaber harmoni og balance i et naturskønt og naturligt område, som indretningen også afspejler.

Med masser af naturligt lys og fornemme Art-Deco detaljer, er indretningen i dette sommerhus både moderne og elegant. Den moderne indvendige fremtoning brydes af husets udvendige træværk og den store træterrasse, hvor man kan tænde op i grillen og nyde aftensolen.

Hos Egerbyg har vi udført en gennemgribende totalentreprise både udvendigt og indvendigt med fokus på at skabe en helt særlig drømmebolig. For denne familie var en blanding af naturlige omgivelser og et moderne udtryk den perfekte kombination – hvad er din?

Få et gratis tilbud, hvis du står og skal bygge eller renoverer dit sommerhus eller dit kolonihavehus.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag