Winghouse

Ikonisk arkitektur, der rummer vækst, kreativitet og innovation. Winghouse huser eftertragtede kontorlokaler med unikke udtryk, og udsigt til Københavnske kirkespir.

The Winghouse, som er beliggende i Ørestad, er en arkitekttegnet perle, tegnet af Henning Larsen Arkitekter. Se eventuelt vores case om Henning Larsen, som vi også har udført arbejde for.

Bygningen huser en længere række kontorlokaler med plads til diversitet, og kreativitet. Med sin eftertragtede placering, og elegante indretning, gør det bygningen til et attraktivt sted at drive virksomhed.

Hvad har vi lavet for Regus – Copenhagen, Winghouse?

Vi har i vores samarbejde med The Winghouse stået for hovedentrepriser, og rumfornyelse med fokus på et højt æstetisk niveau. Derudover har vi også lavet daglig drift og renovering af mindre lokaler med både tømrer, murer, maler og elektriker som faggrupper

Derudover har vi også løbende lavet mindre reparationer og “handyman” opgaver, hvor vi har sat nye whiteboards op, infoskærme og lignende.

Vi sørger altid for at vores udførsel komplimenterer bygningens oprindelige design og sjæl.

Se billederne af vores arbejde:

Herunder kan du se billeder af Regus Winghouse – både udefra og indenfor!

Billederne emmer af store vinduespartier med masser af dagslys og mulighed for at nyde noget af det bedste, som Ørstaden har at byde på – nemlig den gode udsigt.

Lokalerne bærer præg af hvide vægge, som friskes op af de mange planter og blomster, som findes over alt i bygningen. De sorte møbler står i kontrast til de hvide vægge, og her har fokus været på kvalitet og ergonomisk korrekthed.

Gulvene i bygningen er enten grå, morderne fliser eller nye og flotte sildebensgulve, som giver et frisk pust til de minimalistiske farver.

Bygningens facade og design er ikonisk.

       

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag