Bliv længere tid i din bolig med en rampe

Hvis du har planer om at blive boende længst muligt i dit eget hjem, er det en fordel at tænke tilgængelighed ind i en hverdag – er der fx brug for en rampe op til hoveddøren eller mellem boligens forskudte planer

Nyd gavn
af vores erfaring

En rampe gør det nemmere at blive i egen bolig

Overvejer du allerede nu hvor og hvordan du ønsker at tilbringe din alderdom? Skal det være i en mindre bolig, eller vil du helt blive boende i dit nuværende hjem?
Uanset hvilke præferencer du har, kan det give god mening at tænke fremad og så smat gøre dig nogle tanker om, hvordan du kan realisere den bedste hverdag i din tredje alder, hvor der er en risiko for, at dit helbred svækkes gradvist.

Hvor kan en rampe lette min hverdag?

En rampe kan være en blandt flere funktionelle løsninger, der er med til at fjerne det daglige irritationsmoment over trinene ned til cykelkælderen. Det kan også være det element, der gør det muligt for dig at kunne komme omkring og færdes frit i din bolig, hvis du fx er kørestolsbruger eller går med rollator.

Hvor anvendes en rampe?

Det siger sig selv, at en rampe gør livet lettere for personer med nedsat funktionsevne – personer som sidder i kørestol og har brug for, at der tænkes tilgængelighed ind i deres hverdag, så de kan bevæge sig frit i egen bolig og på arbejdspladsen. Det samme er gældende for dårligt gående, der har brug for en rollator at støtte sig til

Færre tænker måske på, at en rampe også kan være en mulighed i en travl hverdag, hvor børn, pakkenelliker og cyklen skal op og ned af nogle trin i fx cykelkælderen.

Kan Egerbyg hjælpe med at bygge en rampe?

Som en entreprise virksomhed der i forvejen arbejder med tilgængelighedsløsninger for flere kommuner i Storkøbenhavn, kan vi naturligvis også hjælpe dig, der går med tanker om at få konstrueret en rampe i din bolig.