Rationel vinduer – meget kvalitet for pengene

Vil du have mest kvalitet for pengene, er det vinduer fra Rationel, du skal kigge på.
Egerbyg kan som certificeret montør være med til at rådgive dig, så du får de vinduer, der bedst matcher dine behov, dit budget og din smag.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Det brede sortiment til alle stilarter

Uanset hvilken type bolig du har, kan du finde et vindue, der passer hos Rationel.

Se evt. mere på http://www.rationel.dk/ og find ud af, hvor du kan tage hen for at se dine vinduer, inden du beslutter dig endeligt.

Læs også vores Køreplan for nye vinduer/døre her

Som certificeret montør hjælper vi dig med at få målt korrekt op, så du er sikker på at få vinduer, der passer på en prik!

Klassiske stilelementer på moderne vinduer

Vælg de klassiske vinduestyper, hvis du har en ældre villa, et landhus eller ældre etagebyggeri. Denne type vinduer har med deres afrundede hjørner og karme det nostalgiske look, som vi kender det fra gamle dage.

Denne romantiske serie leveres med anverfer som standard og har profilerede rammer og karme indvendigt.

På trods af den klassiske æstetik leveres disse vinduer også med mulighed for friskluftventil, smalle energisprosser og paskvilgreb for ekstra sikkerhed mod indbrud.

Funktionel minimalisme til nyere huse

Har du et parcelhus fra 1970’erne, et typehus fra 00’erne eller et lavenergihus fra sidste år, skal du finde inspiration i de enkle og minimalistiske designs, der understreger de rene linjer i nyere arkitektur.
Med lige rammer i træ/alu konstruktioner, kan du vælge mellem to forskellige glastykkelser samt et utal af forskellige farver. Dertil kommer et stort udvalg af ekstra features, som du kan tilkøbe – bl.a. solfilter, indbrudssikring, støjreduktion etc.

Energirigtige vinduer giver besparelser på varmebudgettet

Når du vælger energibesparende vinduer, kan du for alvor reducere dit varmeforbrug og være med til at skåne miljøet. I dag kan du få vinduer, der med højteknologisk glas suger solens varme ind i huset og samtidig har tre-lags glas, der holder på varmen.

Som miljøbevidst tømrerfirma er det naturligvis positivt, at miljøbevidstheden er slået i gennem hos vinduesfabrikanterne, men man skal også være opmærksom på, at det jo ikke giver mening at udstyre sin murermester villa med top-lavenergi vinduer, da varmen så bare udveksles andre steder på klimaskærmen.
Giv os et ring eller udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage og guider dig til det rigtige valg af nye vinduer.