Nyd gavn
af vores erfaring

Renovering af 1. sal

Få opdateret førstesalen på din bolig og byt om på rumfordelingen.

De kvadratmeter, der før var værelser, kan fx forvandles til lyse stuer med luft og udsigt.

 

Tænk nyt, når du renoverer 1.sal

Ofte er vi tilbøjelige til at tænke traditionelt og konservativt, når vi kaster od ud i en gennemgribende renovering af husets førstesal. Det kan du forebygge ved at konsultere en arkitekt, som kan komme med en masse gode ideer og tips til, hvordan du forvandler de almindelige børneværelser – som børnene nu har forladt – til åbne og lyse opholdsrum med udsigt og højt til loftet.

Ny 1. sal med renovering

Behovene for plads og rumfordeling ændrer dig naturligvis i takt med, at din familie bliver større eller mindre. Det kan også handle om, at du får behov for en decideret kontorplads i privaten. Årsagerne kan være mange, men når det kommer til renovering af 1. sal, er der så mange muligheder for at gøre noget helt nyt og her kan kreativ rådgivning være en ideel løsning.

Tag rådgivere med på råd

Hos Egerbyg anbefaler vi gerne dygtige og kreative arkitekter, vi er vant til at arbejde sammen med, og som vi synes tænker ud af boksen uden at stikke helt af.
Det er altid nyttigt, at vi tidligere har arbejdet sammen med den arkitekt, som hjælper dig med tegningerne.

I selve planlægningsfasen står du overfor en række valg – lige fra spørgsmål om indretning og materialer til valg af en eventuel byggerådgiver og håndværkere.

Inddrag din 1. sal til beboelse

Dit renoveringsprojekt kan selvfølgelig også handle om, at du har en ubenyttet førstesal, som du nu vil inddrage til din voksende familie.
Her gælder det ligeledes i planlægningsfasen, at du skal lade dig inspirere mest muligt og tage en arkitekt med på sidelinjen, hvis du savner input og sparring til den mest hensigtsmæssige løsning – og måske også den, der står på dit budget.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag