Nyd gavn
af vores erfaring

Renovering af kontorlokaler

Står du overfor en større renovering af kontorlokaler, og planlægger du primært storrumskontorer?

Herunder får du et par tips, du med fordel kan tage med på tegnebrættet.

Hvorfor renovere kontorlokaler?

Det er ingen hemmelighed, at det gode arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel, effektivitet og sygefravær hænger sammen.

Der er derfor mange gode grunde til at sørge for, at arbejdsmiljøet er optimalt og tilpasset de jobfunktioner og medarbejdere, som har færdes på kontoret til hverdag.
Et utidssvarende eller dårligt indrettet kontor kan være demotiverende og medføre stressede medarbejdere.
Har du primært storrumskontorer, bør du være ekstra opmærksom på de ulemper det kan have og forebygge eventuelle gener mest muligt.

Storrumskontorer eller mindre kontorer?

Mange vælger at indrette kontorlokaler med storrumskontorer, men flere undersøgelser viser, at det langt fra er den bedste indretning, da mange medarbejdere oplever problemer med stress, støj og frustration, som følge af denne kontorform.

Som tommelfingerregel bør der være mindst 10 kvm på ansat, hvis den enkelte arbejdsstation skal indrettes med ordentlige pladsforhold omkring skærm og skrivebord.

Tænk på indeklima, lys og støj i storrum

I forhold til indeklimaet er mange mennesker, computere og papirer med til at påvirke arbejdsmiljøet i en ikke-gunstig retning. Der skal derfor være god ventilation i storrumskontorer – særligt da mange moderne kontorlokaler har store vinduespartier, som udsættes for direkte sollys.
Det er også vigtigt at tænke flere forskellige rum ind i planlægningen – gode eksempler er stillerum med plads til fordybelse og projektrum til mindre møder – alle gode løsninger på den fleksible arbejdsplads.

Hvad bør du tænke på, når du renoverer kontorlokaler?

Muligheden for at variere arbejdsstillinger og i det hele taget sørge for, at miljøet på arbejdspladsen matcher de behov, som medarbejderne har, er den bedste begyndelse på en succesfuld renovering af kontorlokaler.

Når du alligevel skal i gang med at renovere kan du med fordel tage medarbejderne med på råd – de giver som regel værdifulde indspark, du måske ikke selv har overvejet.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag