Vælg den bedste isolering til dit hjem

Når du vælger Egerbyg, får velkvalificeret rådgivning og opdateret faglighed omkring hvilke isoleringsmuligheder, der er tilgængelige og mulige for netop din bolig.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Kan mit hus blive for tæt? – spørg din entreprenør hos Egerbyg

Mit hus skal da kunne ånde! Min bolig må ikke blive for tæt!
Sådanne misforståelser deles af ganske mange boligejere, så du er langt fra den eneste med disse opfattelser.

Jo flere utætheder i din bolig, desto større er risikoen for fugtproblemer, som i værste fald kan føre til dårligt indeklima, svamp og skader i selve konstruktionen – kontakt Egerbyg allerede i dag, så er du godt på vej mod et sundt indeklima og mindre energiforbrug.

Frisk luft skal der til!

Som beskrevet i ovenstående, er der altså al mulig grund til at få så tæt en bolig som muligt.
Det er imidlertid ikke ensbetydende med, at din bolig ikke skal have masser frisk luft. Effektiv udluftning og ventilation hører med til et godt indeklima, men ideelt set skal denne ventilering foregå gennem så kontrollerede forhold som muligt. Det kan være via varmegenvindingsanlæg, centrale ventilationsanlæg eller indblæsningsåbninger – og altså ikke gennem en utilstrækkelig isoleret klimaskærm.

10 l vand – så meget fugt producerer familien om dagen

10 l vand er ikke småting og disse skal naturligvis fjernes fra boligen på en effektiv og regelmæssig måde.

Under optimale forhold skal luften udskiftes totalt minimum hver 2. time og ideelt set skal udskiftningen altså ske ved hjælp af f.eks. friskluftsventiler eller et ventilationsanlæg.

Hvis du er klar til at få tjekket, hvordan din bolig klarer sig, så kontakt Egerbyg for at få gennemgået din bolig.

Egerbyg og dine isoleringsløsninger

Som Rockwoolpartner er vi udvalgt til at følge særlige uddannelsesforløb omkring produkter, metoder og efterkontrol af det udførte arbejde.

Vi er derfor 100% ajour og på forkant med den nyeste viden indenfor reduktion af energiforbrug gennem isolering af vægge, lofter og tag.