Rørgennemføringer

Vi bygger dine rørkasser og skjuler rørføringer, der samler støv og giver boligen et ufærdigt udtryk.

Uanset om det gælder rørgennemføringer i vådrum, kældre og mellem etager – vi er klar med de kreative løsninger.

Nyd gavn
af vores erfaring

Rørkasser skåner dig for støv

Skjul dine rørgennemføringer med skræddersyede rørkasser, der ikke blot sparer dig for støv på rørene, men også tilfører boligen et enkelt udtryk.

Tag evt. nogle billeder af dine rør og sæt mål på en skitse af rørene. Beskriv, hvad du vil have udført og send os materialet på mail. På den måde kan vi tage en snak om netop din opgaver og hurtigt komme med et overslag.

Inddækninger til dine rørgennemføringer kan i langt de fleste tilfælde gøres hurtigt, og vi anbefaler derfor, at du får udført arbejdet på forbrugt tid og materialer fremfor et fast tilbud.

Rørkasser med indbyggede spots

Vi bygger rørkasser i både gips og mdf plader. Fælles for materialerne er resultatet. Elegante rørkasser, der skjuler rørføringer, som ellers er tilbøjelige til at samle støv, og bidrager med et mere rent og rengøringsvenligt look i boligen.

Til dig, der har kringlede forhold, konstruerer vi unikke særlige løsninger, der ligger ud over det sædvanlige uden at fylde mere end højst nødvendigt.

Ønsker du derudover at få indbyggede spots i form af fx halogener, kan dette nemt lade sig gøre uden større omkostninger.

Isolering af rørkasse

Når vi laver rørkasser, der skjuler dine rørgennemføringer, sørger vi naturligvis for, at de bliver isolerede, så de lever op til kravene til en moderne og energibesparende bolig. Rørgennemføringer, der går gennem ydervægge, kan være kilde til træk og fungerer som kuldebroer, hvis de ikke er tilstrækkeligt isolerede.

Det samme gør sig gældende ved rørgennemføringer mellem etageadskillelser, hvor isoleringen er med til at sørge for, at lyde ikke så nemt forplanter sig via hullerne i gulvet. Det afhjælpes med grundig isolering af rørkasserne.

Færdigproducerede rørkasser

Har du en ukompliceret rørgennemføring, kan du i de fleste byggemarkeder købe færdigfremstillede rørkasser, der er nemme at montere. De er fremstillet af hård polystyrenskum betrukket med glasfibervæv og dækmørtel. Det gør dem lette og nemme at arbejde med. De kan allerede dagen efter bruges og beklædes med fx fliser.