Mangler din bolig det sidste finish?

Vi bygger rørkasser, der er skræddersyede til at passe ind i de omgivelser, du ønsker og til en attraktiv pris.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Rørkasser til din bolig? – spørg din tømrer

Har du netop overstået en større renovering? Mangler du det sidste finish i form af f.eks. rørkasser til at skjule de knapt så dekorative elementer? Det er en opgave for din tømrer!

Hvis du står i den situation, at du har gennemført en større modernisering af din bolig og betalt en anselig pris for at få et nyt og moderne look i boligindretningen, kan rørkasser netop være det element, der giver præcis den sidste finish og et enkelt nordisk udtryk.

Hvis du ikke selv er i stand til at bygge rørkasser, behøver du ikke lede længere efter en tømrer, som kan påtage sig opgaven.

Din tømrer bygger rørkasser på mål

Er rørkassen det, du synes der mangler for at fuldføre og perfektionere indretningen af din bolig? Så er løsningen at få en professionel tømrer til at assistere dig og din familie.

Rørkasserne konstruerer din tømrer naturligvis efter dine anvisninger og i forhold til, hvor de skal anvendes.

Du kan også selv vælge materialerne som rørkasserne bliver fremstillet i og det er klart, at din pris på arbejdet afhænger af størrelse, antallet og altså det materiale, rørkasserne bliver bygget i.

Hvad bliver din pris på rørkasser?

Siden 2007 har din tømrer drevet tømrerfirmaet Egerbyg. Vores speciale er renovering af ældre bygninger – både etageejendomme og villaer, private såvel som offentlige og erhvervskunder.

Der er med andre ord ikke den type renovering, som vi ikke har erfaring med og derfor kan din tømrer tilbyde en række super kompetente medarbejdere med et højt fagligt niveau, som har stor viden og megen erfaring på alle områder indenfor tømrerfaget.

Derfor er du i de bedste hænder, når du er på udkig efter en tømrer, der kan hjælpe dig med at få bygget rørkasser til din bolig. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om materialer, antal, mål og pris.

Hvad betyder bæredygtighed for din tømrer?

Svaret på dette spørgsmål er : Meget! Vi har siden starten været tilhængere af bæredygtigt byggeri, som vi i videst mulige omfang selv praktiserer.

Helt konkret betyder det, at vi gør os anstrengelser for at finde de materialer og leverandører, som har de løsninger, der er bedst for miljøet – lige fra udvinding og produktion af råstoffer til bortskaffelse og mulighed for genanvendelse – samtidig med at de har en pris, som er mulig for vores kunder at få råd til.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde, læs mere på det blå link.