Samfundsansvar – CSR

Egerbyg tager ansvar

CSR eller samfundsansvar har fra dag ét været en del af Egerbyg.

Grundlæggende omhandler det, at vi driver virksomhed ud fra en filosofi om, at vi vil behandle vores ansatte, samarbejdspartnere, leverandører og ikke mindst vores kunder, som vi ønsker, de skal behandle os.

Derudover betyder det, at vi altid foretager valg, der tager hensyn til og beskytter miljøet mest muligt, og at vi løbende arbejder målrettet med samfundsansvar og bæredygtighed på alle måder.

Egerbyg skal være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere, og vi vil til enhver tid tilbyde arbejdsforhold, der sætter trivsel, muligheder for personlig udvikling og arbejdsmiljø øverst på dagsordenen.

For at sikre et kontinuerligt og struktureret arbejde med samfundsansvar i Egerbyg har vi valgt at tilslutte os FN’s frivillige initiativ for ansvarlighed og bæredygtighed; UN Global Compact.

Med tilslutningen forpligter vi os til at justere vores virksomhed til Global Compacts principper indenfor menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Tilslutningen styrker vores hidtidige arbejde med samfundsansvar og giver os muligheden for årligt at rapportere om vores målsætninger, fremskridt og kommende aktiviteter. Du kan læse mere om FN’s arbejde med Global Compact her.

Læs vores CSR rapport for 2018 her.

Som ambassadører for miljøbevidsthed og samfundsansvarlighed lægger vi også mærke til, når andre gør en ekstra indsats. Constructa, der blandt andet har kontor i Horsens, er et ingeniør- og rådgivningsfirma som rådgiver om miljøbevidsthed og er med til at sikre hensynsfuld arbejdsudførelse på arbejdspladser.

Læs mere om Constructas miljørådgivning her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag