Skabe

Skal din tømrer hjælpe dig med nye skabe?

Det er ingen sag at holde orden, hvis man bare kan rydde tingene af vejen. Imidlertid har mange ikke denne mulighed, da de ikke udnytter den plads de har i boligen til opbevaring

Og hos din tømrer er det absolut vores erfaring, at det ikke er viljen, der mangler. Tværtimod er der i langt de fleste boliger overraskende gode muligheder for at udnytte små nicher, skunke eller andet spildplads ved at bygge skabsplads på disse ofte lidt atypiske steder – fx under trappen.

Hvis du trænger til at blive inspireret og få gode ideer til, hvordan du kan få flere skabe i din bolig uden at skulle køre ud og samle selv, så er vi altid friske på at give dig nogle tips og tricks til at få mere plads til opbevaring.

Skabe til ethvert behov – få mere at vide hos din tømrer

Det er altid en positiv oplevelse, når vi hos din tømrer kommer ud til vores kunder for at hjælpe dem med at skaffe mere skabsplads, så de kan få orden i rodet til en fornuftig pris. Vi hjælper dig med at se muligheder for at etablere opbevaring i form af skabe, skuffer og andre møbeltyper, der kan laves med et hulrum til opbevaring, så de på den måde tjener et flere formål.

På den måde bliver et også til en lidt lavere pris at få snedkereret møbler, da de netop bliver opbevaring og noget andet i samme ombæring.

Indbyggede skabe tager mindst plads

De steder hvor det overhovedet er muligt bygger din tømrer altid indbyggede skabe. De fylder mindst og skaber mest ro og orden i rummet. Hvis du så vælger at få skydedøre, så kan det næsten ikke blive mere strømlinet og praktisk. Vi bygger skabe i størrelser, der matcher alle behov, så det er bare om at få snakket med os om udformning, materialer og pris.

Så kan vi hurtigt komme i gang med at få skabt mere skabsplads i dit hjem, så du kan komme i gang med at rydde op og få kaos erstattet af rolige omgivelser uden for mange løse effekter, der fylder op og virker forstyrrende.

Skab noget nyt med din tømrer

Når du har en ide til indretningen af din bolig, skal du ikke selv skyde den ned uden at have talt med din tømrer først. Det gælder både skabe, skuffer eller helt andre møbler, du har lyst til at få bygget.

Kontakt os og lad os tage en snak om materialer, design og pris på dine lyse ideer.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag