Få et skur med plads til tomater

Hvis du overvejer at få bygget et skur med plads til f.eks. havetraktor, cykler eller værktøj kan du med fordel bygge et minidrivhus i den ene ende og få plads til hjemmedyrkede tomater.

Denne sommer har vi bygget flere skure sammen med drivhuse, carporte eller blot lavet en simpel overdækning, der beskytter din brændestabel.

Udfyld formularen og lad os tale om, hvordan du får mest for pengene, når du planlægger at få bygget nyt skur.

Nyd gavn
af vores erfaring

Skur og carport

Ofte bygger vi et skur og en carport sammen, men du kan sagtens vælge andre kombinationer.

Hvis du har planer om et sådant byggeprojekt, så send os en skitse med mål og eventuelt nogle billeder sammen med en beskrivelse af, hvad du kunne tænke dig.

På den måde kan vi udnytte vores store erfaring fra lignende projekter til at give dig kompetent og hurtig rådgivning samt et overslag på projektets pris.

Skur som soloprojekt

Du kan naturligvis også vælge bare at få et skur – ganske enkelt.

Vi har hjulpet mange ejer- eller andelsforeninger med at få f.eks. et redskabsskur i deres gård. I nogle tilfælde bygger vi samtidig et skur til affaldssortering eller endog til cykler. Mage vælger denne løsning, da vi kan tilbyde en attraktiv pris. Når vi er på stedet er det nemlig primært ekstra udgifter til materialer, der løber på fakturaen.

Sådan bliver dit skur endnu billigere

Prisen for et nyt redskabsskur kan i nogle tilfælde reduceres yderligere, hvis du vælger at spare på materialerne og genbruge brædder fra et andet projekt. Alternativt vælger nogle at købe brugte materialer på Genbyg, hvor du ofte kan finde brugte brædder, som er velegnede til formålet.

Det er jo et faktum, at gamle brædder i kernetræ ofte er af en bedre kvalitet end de nye, du køber hos byggemarkeder.

Hvor må jeg bygge? Hvor stort må skuret være?

Der er nogle krav fra myndighederne omkring, hvor tæt du må bygge på skellet, og hvor stor en del af din grund, der må bebygges.

Du kan søge svar på langt de fleste spørgsmål på nettet ellers hjælper vi gerne med at besvare dine spørgsmål. Med Egerbyg kan du trygt tage fat på projekt ”nyt skur” – og få et tilbud med en pris der holder.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.