Har du brug for at lukke af og åbne op efter behov?

En skydedør er den perfekte løsning, så du både kan lukke af, når du har brug for ro, og åbne op for at skabe et større rum.
Vælg mellem en indvendig, udvendig eller et sæt franske skydedøre. Læs også om franske døre her.

Nyd gavn
af vores erfaring

En skydedør er praktisk og pladsbesparende

Hører du til den del af befolkningen, der godt kan bruge mere plads i din bolig, så er det en god ide at kontakte en entreprenør, som kan fortælle mere om konstruktion, materialevalg og pris

Pladsmangel er en udfordring i mange mindre boliger – særligt i hovedstadsområdet, hvor de høje priser på huse gør, at flere og flere familier bliver boende længere tid i de forholdsvis små lejligheder – også med barn nr. to og måske tre. I denne situation vil det være en mulighed at tage kontakt til entreprisevirksomheden Egerbyg, som kan komme med forslag til, hvordan I kan etablere skydedøre og dermed spare nogle kvadratmeter.

Din entreprenør hjælper med dig at finde den perfekte skydedør.

En skydedør kan som nævnt være en meget funktionel og pladsbesparende løsning til familien, som i forvejen bor på få kvadratmeter. Her vil en skydedør kunne give familien mere rum til at tumle, lege og leve på.

Skydedøre kan fås både som færdigfremstillet i byggemarkeder til en forholdsvis billig pris eller de kan blive specialfremstillet til netop det sted i hjemmet, du ønsker det. Dette er særlig relevant for jer, der måske har skråvægge eller andre krinkelkroge, som kan gøre det vanskeligt at få den standardiserede skydedør til at passe.

Skydedøre fungerer også perfekt i skabe

Med en skydedør sparer i ikke blot nogle kvadratmeter. I får også et lettere og mere enkelt udtryk i jeres bolig, hvilket er dejligt, når man bor lidt småt. Spørg din entreprenør til råds, hvis I overvejer at få etableret eller udskiftet jeres eksisterende dør.
Ud over at være en genial erstatning for en dør, er skydedøren også en god løsning til skabslåger. Igen er det formodentlig særlig relevant for dig, der har et hjem af mindre størrelse.

Hvis du ønsker den unikke og skræddersyede skabsløsning og har mulighed for at betale en pris, der ligger noget højere end prisen i et byggemarked, så får du med entreprisevirksomheden Egerbyg på sidelinjen en virkelig solid og holdbar løsning, der kan tilgodese dine behov i mange år fremover

Din entreprenør tilbyder ansvarlighed til en ansvarlig pris

Lige siden vores opstart i 2007, har ansvalighed haft en stor plads i vores entreprisevirksomhed. Det betyder, at vi tager hensyn til miljøet i vores valg af materialer.

Vi ser på produktionsmetoder, distribution og transport, da vi sætter pris på ikke at bruge unødig ressourcer på at flytte elementer fra A til B, medmindre det er højst nødvendigt. Vores ansvarlighed giver dig masser af fordele, uden du skal betale en høj pris. Så giv os et kald, hvis du vil vide mere om, hvordan du sparer plads med skydedøre.

En skydedør giver fleksibilitet i boligen

En skydedør er en smart løsning til dig, der ønsker en fleksibel boligindretning. Hos din entreprenør har vi gennem tiden bygget mange skydedøre til en fornuftig pris.

Skydedøre – og skydelåger i det hele taget – er en optimal løsning til den dynamiske familie, der har brug for en indretning af hjemmet, som kan tilgodese mange behov, og så er løsningen med en skydedør ofte til en overkommelig pris.

Desuden kan skydedøre være med til at forvandle boligens krinkelkroge til stilfuld opbevaring, der gemmer rodet væk og fremmer det enkle udtryk. Spørg din entreprenør om muligheder, materialer og pris, hvis en skydedør kunne være på sin plads i dit hjem.

Hvad er din pris på en skydedør?

Vi har været entreprenører i mange år og dermed også været med til at etablere mange skydedøre. Dels som skabslåger, dels som rumdelere.

Vores kunder har både valgt den indbyggede model til en lidt højere pris og den model, hvor skydedøren kører i en skinne udenpå væggen.

Der er fordele og ulemper ved begge metoder, men det afhænger jo først og fremmest af dine behov. Hvis vi skal hjælpe dig med at finde frem til de muligheder der ligger i dit hjem, vil vi gerne komme forbi og i den forbindelse se nærmere på sagerne.

Ny skydedør – indbygget eller med rulleskinne?

Der er stor forskel på om du vælger at få etableret skydedør som indbygget model eller monteret på en skinne, der lader døren glide på væggen.

Som entreprenør plejer vi at råde folk til at tænke over, om de vil betale en lidt højere pris for den indbyggede model, hvor de til gengæld får helt frie vægge eller de vil have den løsning med rulleskinnen. Under alle omstændigheder er skydedøren en pladsbesparende foranstaltning, der giver dig store fordel, hvis du ikke har så mange kvadratmeter at råde over i din bolig.
Vi har som entreprenør også været hos kunder, hvor vi har udnyttet f.eks. et indhak i en entre eller en gammel skunk til at give ekstra skabsplads, som på den måde har sparet dem for udgifter til nye skabe

En skydedør som rumdeler

I mange tilfælde har vores kunder ønsket en skydedør om rumdeler. Det kræver, at vi som entreprenør opbygger et skelet af stål, som skydedøren kan køre i – løsningen bliver yderst funktionel og sparer plads i rummet.
Hvis du har brug for inspiration omkring skydedøre, materialer og pris, så tjek vores galleri her på hjemmesiden.