Snedkerarbejde til de kræsne

Når du vælger Egerbyg til at udføre snedkerarbejde, arbejder vi ud fra dine ønsker og boligens særpræg.
Vi giver dig præcisions-snedkeri af bæredygtige materialer, så du kan dele vores passion for godt håndværk og træets unikke karakter.

Nyd gavn
af vores erfaring

Få lækkert snedkerarbejde til en favorabel pris

Du kan til tider få brug for at få lavet snedkerarbejde til dit hjem – her kan din entreprenør også være behjælpelig. Vi har bygget reoler, lavet møbler til show-rooms og indrettet butikker

Træ er et af de suverænt mest lækre materialer at arbejde og indrette med – spørg bare din entreprenør. Det fås i mange forskellige hårdhedsgrader, farver og kvaliteter. Du kan derfor altid finde en velegnet træsort til en pris, du finder rimelig. Eksempelvis holder vi meget af at arbejde i perlestaf, som gerne benyttes til høje fodpaneler med mere.

Din entreprenør vil gerne vejlede dig i dit valg af træsort til et givent stykke snedkerarbejde, og det er også med største fornøjelse, at vi udfører opgaven for dig. Vi har medarbejdere, der er yderst dygtige håndværkere og som elsker at udføre snedkerarbejde med sans for detaljen og finish.

Snedkerarbejde, der gør dit hjem unikt

Ofte udfører din entreprenør snedkerarbejde i private hjem, der ønsker noget helt særligt. Det kan være en indbygget reol eller en anden form for indbygget opbevaring, så de udnytter kvadratmeterne f.eks. under en trappe til funktionel opbevaring. Derudover er franske døre også noget af det mere moderne og ret sjove at arbejde med. Derudover er radiatorskjulere også noget lidt atypisk, som i stigende grad er populært i lejligheder med videre.

Snedkerarbejde udstråler eksklusivitet og er med til at gøre din bolig helt unik. Det har en holdbarhed, der overstiger langt hovedparten af de møbler, vi køber til vores hjem. På den måde, er det en investering på den lange bane, selvom der er forskel i pris på en håndbygget reol eller andre møbler, hvis du sammenligner med købte fra de gængse møbelforretninger.

Din entreprenør giver dig en god pris på snedkerarbejde

Gennem tiden har vi også hjulpet en række virksomheder med at indrette deres kontorer eller showroom.

Vi har i den forbindelse udført en del snedkerarbejde, hvor vi har fremstillet f.eks. håndbyggede møbler, som har skullet passe ind i et bestemt udtryk eller en særlig stil.

Det har været nogle sjove og udfordrende projekter, hvor vi har fået ros for vores faglighed, den håndværksmæssige udførelse og den pris, vi har kunnet tilbyde kunderne. Når der er tale om snedkerarbejde, benytter vi os desuden gerne af en støvvæg for at gøre oplevelsen så god som mulig for dig som kunde.

Snedkerarbejde i detailhandlen

Derudover har vi indrettet en del butikker, og her har snedkerarbejdet bestået i at skulle lave inventar og generel indretning til forskellige kæder i detailhandlen. Også her har vi løst opgaverne til stor tilfredshed for kunderne og resultaterne er blevet en række flotte, eksklusive butikker indenfor livsstilssegmentet.

Når vi byder på disse arbejder, er vi som regel i stand til at tilbyde en favorabel pris uden at give køb på kvalitet eller det bæredygtige element, som din entreprenørvægter meget højt.

Læs mere om Egerbyg generelt på vores forside for private.