Snedkerkøkken – klassisk nyfortolkning

Går dine ønsker om et nyt køkken i retning af det unikke og helt eksklusive køkken, der fyldt med skjulte detaljer, kan vi hos Egerbyg anbefale Nicolaj Bo køkkener.
Her finder du 50’er inspirerede retro-køkkener og minimalistiske køkkener med eller uden greb.

Det særlige ved et snedkerkøkken er en fantastisk funktionalitet og en helt særlig kvalitet, der kan skræddersyes efter dine egne behov. Kontakt os for en uformel snak om dit fremtidige snedkerkøkken.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Snedkerkøkken præcis til dine rum

Når du vælger et snedkerkøkken, får du et køkken med en væsentlig længere holdbarhed samt en håndværksmæssig omhu udover det sædvanlige.
Du får en bordhøjde, der passer lige til dig og lækre detaljer som skuffer, der ubesværet glider på skinner.

Alt fra bunden i dit snedkerkøkken

Det skræddersyede køkken er et snedkerkøkken.
Her er ingen standardmål; tværtimod bestemmer du selv højden og bredden på dine skuffer, placeringen af dine skabe og muligheden for at inddrage særlige linjer eller rum, som er særlige for din bolig.
Når du vælger et Nicolaj Bo køkken får du et danskproduceret køkken i bedste materialer og med respekt for traditionsrige håndværksmetoder og miljøet.

Hvorfor vælge et snedkerkøkken?

Hvis du har et gammelt og oprindeligt køkken, der er født samtidig med din bolig, kan det være en god ide, at få lavet et køkken, der matcher den gamle stil – blot i en moderne fortolkning.
Det kan fx være et 50’er inspireret køkken, der passer perfekt til Københavnerlejligheden eller til funkisvillaens rene linjer.
Der er ligeledes væsentlig større holdbarhed med et snedkerkøkken, hvor der er tænkt over detaljerne og hvor snedkerens håndværksmæssige erfaring omkring køkkener og funktionalitet kan mødes med dine behov og særlige ønsker.

Egerbyg og Nicolaj Bo køkkener

Egerbyg har nu indgået et samarbejde med Nicolaj Bo køkkener, fordi begge parter ønsker kvalitet og håndværksmæssig finish udover det sædvanlige.
Hvis du vil investere i et køkken for fremtiden, er et snedkerkøkken stedet at starte.

Læs om Nicolaj Bo køkkener eller andet snedkerarbejde vi udfører.