Snedkermøbler er noget helt særligt

Egerbyg udfører snedkerarbejde til dig, der ønsker at udnytte pladsen i hjemmet fuldt ud og samtidig indrette dig utraditionelt og med plads til skæve indslag.

Står en indbygget bogreol højt på ønskelisten, så du kan udnytte dine kvadratmeter mere effektiv? Vil du have rørkasser, der er skræddersyet til at passe ind i de omgivelser, du ønsker dig til en attraktiv pris? Overvejer du at forskønne dine radiatorer med en skjuler, der ikke går ud over dit varmeforbrug?
Hvis du har drømmen, så har Egerbyg svaret.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvorfor vælge snedker-løsningen?

I mange tilfælde oplever vi hos Egerbyg, at individuelle og skræddersyede indretningsforslag er i høj kurs hos familier, der ønsker at udnytte boligens areal bedre.
Det kan fx være at udnytte pladsen under trapper til opbevaring, at omdanne skunken til skabsplads eller måske indrette børneværelset til masser af sjov og led ved at bygge i højden og kombinere lege- samt soveplads i en skræddersyet indretnings-løsning

Snedker-møbler til dig

Har du klare ideer til, hvordan du bedst indretter dig i din bolig, kan du stå i den situation, at der ikke findes et møbel, som passer til dine krav og behov.
I sådanne tilfælde kan et snedker-møbel være den perfekt løsninger – det kan fx være en indbygget bænk, der giver køkkenet og spisepladsen præcis det udtryk og den funktionalitet, du har brug for.

Ofte handler det om familier, der er glade for deres nuværende bolig i byen, men som med familieforøgelse får brug for at optimere indretningen og skabe rum til flere.

Snedker-møbler er kræs for kendere

Snedkerarbejde er oftest mere detaljeret og kræver en grundigere forarbejdning, inden løsningen er helt færdig og lever op til dine forventninger.

Det er ofte en god måde at udnytte boligens kringelkroge med tilpassede snedkerløsninger, der omdanner uudnyttet areal til fx opbevaring af tøj eller bøger med en indbygget bogreol

Har du fx overvejet at få indbyggede siddepladser langs væggen i køkkenet eller bygget en sove- og legehule til børnene, kan vores snedker hjælpe dig med at få realiseret dine drømme.

Har du ideer til snedker-møbler?

Hvis du har ideer til, hvordan du kan indrette dig smart og funktionelt med snedkererede løsninger, anbefaler vi, at du sender os billeder af de eksisterende rammer, beskriver hvad du kunne tænke dig og laver en skitse med mål – det behøver ikke være helt præcise mål, men målene er nyttige for os, når vi skal rådgive dig i forhold til mulighederne hjemme hos dig.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde, læs mere på det blå link.