Sommerhuse

Mangler du en tømrer til reparationer i dit sommerhus?

Er du den heldige ejer af et sommerhus, så ved du også, at det til tider kan være frustrerende at skulle bruge alle ferier og firdage på småreparationer. Lad din tømrer tag hånd om det sure

Kender du det, at du har glædet dig til at tilbringe et par afslappende dage i ro og mag i dit sommerhus, og når du så kommer frem bliver du mødt af problemer med taget, tilstoppede tagrender eller noget helt tredje ?

Summa summarum, du skal nu bruge den ene af dine sparsomme fridage på at udbedre skaderne og fikse yderligere et par småting, der trænger til en kærlig hånd. Slip for disse genvordigheder og lad din tømrer tage sig af de besværlige elementer, der er forbundet med vedligeholdelsen af dit sommerhus.

Fuld service på dit sommerhus ? – det klarer din tømrer

Tømrerfirmaet Egerbyg er et moderne tømmerfirma, som har opnået et godt omdømme i tømrerbranchen, så du kan ganske trygt lægge vedligeholdelsen og småreparationerne på dit sommerhus i hænderne på os. Vi giver dig en pris, der holder, så du på forhånd kender udgifterne til at få styr på tingene.

Da vi gennem årene også har arbejdet sammen med en lang række andre faggrupper, har vi fået nogle faste partnere, som gerne påtager sig de opgaver, som vi som tømrer ikke er specialister i. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis der er nogle småting, du gerne vi have os til at se på – og så uden for vores fagområde

Hvad er prisen på en gang maling af dit sommerhus?

En af de partnere, vi arbejder meget tæt sammen med er vores maler. Man kan populært sige, at maleren rydder op efter din tømrer og giver tingene den sidste finish. Det gælder naturligvis også, hvis vi har været omkring dit sommerhus for at hjælpe dig med dette eller hint.

Hvis du selv vil male efter, er du velkommen, men hvis du vil have lidt afslappende fridage, så spørg din tømrer og få en pris på hele opgaven – vi kan oveni købet have ordnet det hele til du næste gang skal slappe af i dit sommerhus.

Et sommerhus er til afslapning

Hos din tømrer mener vi, at tiden i sommerhuset skal bruges på at lade batterierne op. For nogle sker dette bedst ved at gå og pusle med vedligeholdelse og småreparationer, men hvis du ikke hører til denne type, så ring til din tømrer og få aftalt tid og pris på opgaven – så er det klar til du kommer.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag