Nyd gavn
af vores erfaring

Vi udfører opgaver som storentreprenør

Vælger du Egerbyg som storentreprenør, får du fælles styring af flere faggrupper som fx. tømrer og elektriker.

På den måde kan du nøjes med en håndværker

 

Storentreprise til en pris du kan betale

For dig, der ikke har erfaring fra byggeri, kan et nyt badeværelse, køkken eller andre større byggeprojekter projekter virke uoverskuelige.
Med Egerbyg som storentreprenør sørger vi for at finde nogle af de andre faggrupper, der skal løse dele af opgaven. Egerbyg har været i gang siden 2007 og har derfor stor erfaring med diverse større og mindre storentrepriser.

Storentreprenør med faste samarbejdspartnere

Vi har også samlet et netværk af faste samarbejdspartnere, som vi kan stå 100% inde for.
Det er faggrupper, der stiller samme krav til kvaliteten af deres arbejde som vi gør og folk, der udfører opgaverne efter de bedste håndværkstraditioner. Vi samler flere af dem under en hat og sørger for, at de samarbejder om at klare din ombygning på bedste og billigste vis.

 

Føl dig tryg med Egerbyg som storentreprenør

En af vores stærke sider er vores strukturerede og systematiske arbejdsprocesser. Derfor funger vi godt som storentreprenør, idet vi har udviklet faste procedurer for, hvordan vi afholder byggemøder, hvordan vi koordinerer de forskellige faggrupper og ikke mindst hvordan vi sørger for, at du føler dig opdateret gennem kontinuerlig og informativ kommunikation.

 

Med Egerbyg som storentreprenør er det overskueligt

Vi har gennem tiden udført mange private byggesager i storentreprise. Hver gang har vores kunder været meget glade for både resultatet og processen. Det har været overskueligt, at dit entreprisevirksomhed har samlet trådene og haft det overordnede ansvar for flere faggrupper på projektet .
Dit byggeprojekt bliver unægtelig noget nemmere, hvis du lader Egerbyg køre det som storentreprise med et samlet tilbud til en samlet pris på flere faggrupper

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag