Støtter lokalsporten

Sponsorater

Egerbyg kan mere end bare at renovere dit hus eller bygge en garage. Vi støtter også sporten i vores lokalområde, hvilket vi er meget stolte af. Vi mener, at man som virksomhed bør skabe værdi og tillid i lokalområdet.

Hos Egerbyg støtter vi ikke kun lokalsamfundet med vores sponsorater og renoveringer, vi har også en langsigtet plan der involverer vores samfundsansvar i lokalsamfundet. Du kan se mere om vores samfundsansvar – også kandet CSR eller Coorporate Social Responsibility – her.

HB2000 Badmintonklub

Hos Egerbyg sponsorerer vi den lokale badmintonklub, Hvidovre Badminton 2000. Her går vores sponsorat blandt andet til nye klubtrøjer i badmintonklubben.

Badminton er en af de mest populære sportsgrene i verden. Det er en ketsjersport for to eller fire spiller afhængigt af, om spillet spilles som single, double eller mixdouble. Sporten går ud på, at du med din ketsjer skal slå bolden over på den anden banehalvdel over det opsatte net.

Hvidovre Svømmeklub 2014

Stort tillykke til Anna Adelholm som d. 4 marts svømmede ikke mindre end 3500 m. i Frihedens Idrætscenter. Vi er glade for at støtte dig!

Vi sponsorerer Hvidovre Lokalsport.

 

 

 

 

 

 

Alex Kostoev, Danmarksmester i Jiu-Jitsu 2017

Hos Egerbyg er vi glade og stolte af at være med til at sponsorerer Alex Kostoev, der i 2017 vandt alle sine kampe og dermed blev Danmarksmester med en flot guldmedalje om halsen. Stort tillykke til Danmarks bedste i jiu-jitsu anno 2017

Jui-jitsu, eller ju-jhitsu som det også kaldes, er japansk selvforsvar, som er opbygget af filosofien om, at ens forsvar skal tilpasses til det enkelte angreb. Grundprincippet er, at eftergivenhed vil besejre styrke.

Nordisk mesterskab – BMX

Hos Egerbyg er vi stolte sponsorer til det nordiske mesterskab i BMX.

BMX er en forkortelse af det engelsk Bicycle Motocross. BMX er en cykelsport som udøves på særlige BMX cykler. BMX udføres på en kort bane med mange flere hop og sving. Det handler om at komme først gennem banen i denne sportsgren.

 
Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag