Din entreprenør udfører opretning af tag

En opretning må i tilfælde, hvor der er tale om meget gamle og skæve tage – udføres med stor respekt for afvigelsen, da man ellers kan få problemer med tagfladens tilpasning til bygningens form.
Kontakt din entreprenør, hvis du vil vide mere om, hvordan vi griber renoveringen af dit tag an.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Din entreprenør udfører opretning af tag

Skyder dit tag ryg eller hænger tagkonstruktionen – f.eks. som følge af længere tids påvirkning af voldsomme snemasser?

I de fleste tilfælde er en opretning med planker løsningen, men også en mulighed, hvis der skal være bedre plads til isolering eller måske bedre rum til effektiv ventilation.

Skal du have nyt tag er en opretning ofte fundamentet for en ny plan tagdækning – kontakt din entreprenør, hvis du vil vide mere om, hvordan vi griber renoveringen af dit tag an.

Egerbyg og dit tag er en god kombination

Siden 2007 har Egerbyg udført alle former for tagarbejder, herunder opretning af tage. Det er en omfattende proces, hvor der skal udvises stor forsigtighed ved opretning af især ældre tage.

Opretning af tag er klassisk entreprenørarbejde, og vi anbefaler absolut ikke, at du selv kaster dig ud i et sådant projekt.

Skal du have udskiftet hele taget?

Det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over, hvordan det står til med tagets forfatning.

Er du usikker på, om dit tag er i topform, kan din entreprenør hjælpe dig med at få undersøgt dig tag. Vi giver dig en opdateret og udførlig rapportering om tagets tilstand og kommer i samme moment med forslag til, hvor du kan sætte ind først. Vi har speciale i alle former for renovering, herunder også tagrenovering.

Gennem de sidste mange år har vi opbygget stor erfaring og kan derfor klare alle former for renovering effektivt og til en fornuftig pris.

Revnede tagsten eller råd i træværk

– kræver en hurtig indsats for at forhindre at sne, regn eller anden fugt trænger ind og øver skade på undertag og tag. Har du brug for en midlertidig løsning, der forhindrer eventuelle skader i at udvikle sig uden nogen form for kontrol, så lad os drøfte mulighederne for en forbedring.

Kontakt os i dag – vi vender hurtigt tilbage og er klar til at tage afhjælpe de værste skader i en fart.