Vores tagpap-service giver dig tryghed

Hos Egerbyg har vi vores egen autoriserede tagdækker, som udfører alt tagpap-arbejde.

Vores tagdækker er din garanti for, at du risikofrit kan få lagt tagpap.
Skulle der opstå brand under arbejdets udførelse indebærer vores særlige forsikringsordninger, at du er dækket 100%.

Du kan benytte dig af vores tagpap-service, hvis dine opgaver involverer tagpap – og tømrerarbejde.
Skal du udelukkende have udbedret skader på din tagpap, kan vi desværre ikke hjælpe og anbefaler, at du tager direkte kontakt til en selvstændig tagdækker.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Tagpap til taget med spændende detaljer

Skal du bruge en entreprenør, der kan få styr på dit tag med tagpap, har entreprisevirksomheden Egerbyg gode forudsætninger for at hjælpe med kvalitetsløsninger til en fornuftig pris.

Brugen af tagpap er blevet mere og mere populært gennem årerne. Populariteten skyldes ikke mindst de konstante forbedringer af kvaliteten, og at der med anvendelsen af tagpap ligger en større arkitektonisk frihed – du kan simpelthen lave flere spændende arkitektoniske detaljer med det smidige tagpap.

Tagpap med struktur og farve til en god pris

Som entreprenør arbejder vi mange steder med tagpap. Det gælder både på de flade tage og på tage med hældning. Det er netop den store fleksibilitet i materialet, der får flere og flere arkitekter til at vælge tagpap.

Dertil kommer, at det har en god holdbarhed til en god pris. Når du vælger en tagløsning med tagpap, får du mulighed for at vælge forskellige typer, der varierer fra en helt glat overflade til forskellige strukturer. Der findes også flere farver, så du kan få tagpap i din favoritfarve f.eks. grøn og hvid udover de mere traditionelle sorte, og grå nuancer.

Hvorfor er tagpap en god løsning til en fornuftig pris?

Reparation eller sågar udskiftning af dit tag er en af de poster på vedligeholdesbudgettet med den højeste pris.

Det betyder, at der er en række ting, du bør overveje. Hvis du har brug for rådgivning omkring de mange spørgsmål, er vi som entreprisevirksomhed klar til at vejlede dig og hjælpe dig til at træffe de rigtige valg i forhold til udseende, holdbarhed, pris og kvalitet.

En af de første ting du skal tage stilling til er, om du ønsker tagpap med garanti. I så fald træder særlige regler i kraft. På samme måde vil du hurtigt skulle vælge kvalitets– og sikkerhedsniveau.

Hos din entreprenør er reel rådgivning en del af prisen

Som du kan læse i det ovenstående, er det at udskifte tag forbundet med en række valg. Er dit valg faldet på en løsning med tagpap, skal vi nok vejlede dig så du får dit ønsketag til ønskepris.

Generelt er der sådan, at jo større indhold af plast/gummimasse, desto bedre holdbarhed og modstand overfor kulde og varmepåvirkning har tagpappet. Desuden har det en større elasticitet, så det er i stand til at give sig i takt med at huset arbejder. På samme måde er et højere indhold af gummimassen med til at få tagpappen til at hæfte bedre – også det forlænger holdbarheden.

Se desuden vores informationssider om andre entrepriser her.