Nyt tag over hovedet? – få en snak med Egerbyg

Udnyt, at der står nyt tag på to-do-listen og brug byggeriet til at pifte hele din bolig op.
Skab f.eks. nye spændende detaljer med utraditionelle lysindfald, få top-tunet din isolering og skab mere plads til familien.
Din entreprenør har masser af spændende ideer til, hvordan du fintuner din bolig, når taget alligevel skal udskiftes.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Udskiftning af taget er kostbart, men øger husets værdi

På trods af, at et nyt tag er en stor omkostning på budgettet, er det på den lange bane med til at øge husets værdi og gøre det attraktivt for eventuelle købere.

Et hus med et dårligt tag kan være vanskeligt at komme af med, særligt i disse tider, hvor der er et stadig større fokus på energioptimeringer og fornuftige varmeudgifter. Et tag i en dårlig stand er absolut ikke økonomisk eller ressourcemæssigt bæredygtigt.

Sørg for luft i budgettet, når taget skal skiftes

En af de ting, du skal være klar over, inden du kaster dig ud i et tagprojekt er, at der kan opstå mindre behagelige overraskelser, som du vil være nødt til at tage hånd om.

Det kan f.eks. være, at trækonstruktionen er i en dårligere stand end først antaget og i sådanne tilfælde, vil det være mest fornuftigt, at udbedre dette, når du alligevel er i gang. Det er derfor en god ide, at have lidt luft i budgettet til uforudsete udgifter undervejs.

Din entreprenør minimerer risikoen for overraskelser

Ligesom med alt andet er det sådan, at jo bedre du har undersøgt tingene på forhånd, desto mindre er risikoen for, at noget kommer bag på dig i processen.

Det er i den forbindelse en god ide at alliere sig med en fagmand, og din entreprenør er det oplagte valg for dig, der ønsker en kyndig og reel rådgivning omkring din tagudskiftning.

Renovering og udskiftning af tage er en af vores spidskompetencer – vi har set det meste og gennemgået mange tagsager i såvel større ejendomme som private huse.

At lægge nyt tag er et job for din entreprenør

Selvom det at være husejer også indbefatter en del gør-det-selv projekter, anbefaler vi klart, at du får en rutineret fagmand til at klare din tagudskiftning.

Nogle tagbelægninger er lettere at arbejde med og det kan være fristende at kaste sig ud i at gøre arbejdet selv.

Imidlertid kræver det erfaring og kendskab til tage og tagkonstruktioner at lægge et nyt tag perfekt. Desuden kan det have store konsekvenser hvis noget i forløbet mislykkes for dig.